VEJEN HJEM

6 måneders kærligt støttende mentorforløb

Formål – Retning & Bidrag. Fødsels & Livs vision. Slægt & Karmisk Frigørelse. ALT det du hidtil har manglet.

Læs mere her

Dette forløb er det forløb jeg aldrig havde troet jeg skulle lave men også det sidste nogensinde på dansk.

Det gør mig dybt rørt at tænke på.

 

Men den rejse jeg har været på de sidste 18 år har været berigende og opslidende,  -hårde og krævende

 

 

Få forståelse af hvorfor du har de dybde tunge indgroede mønstre med fra din tidligere opvækst OG oplev samtidig at få lagt dem bag dig, en gang for altid!
Oplev at de kampe du altid har haft med dig,- evt målrettet mod andre og livet, slipper deres tunge magtgreb omkring dig og din adfærd!
Så det både bliver lettere at være dig i hverdagen, men også ude blandt andre samt når du er sammen med din familie.

Opnå dyb og inderlig forbundethed med hele dig og den du er, din krop og dit liv – så livet efterfølgende bliver langt mere harmonisk, fordi du bliver det ligeså ♥

 

Denne session foregår over telefonen og er meget blid og skånsom.  

At booke denne dybe session kræver at du har haft modtaget en af de foregående sessioner hos mig, så du kender dig selv godt og er klar til at give slip og blive fri her i nuet. Det kan være du har booket en gratis clairvoyant samtale først lige her www.calendly.com/warriorsheart  

Via denne session tager jeg dig kærligt og blidt tilbage i tiden, mhp at forløse, frigøre og befri dig fra det du har med dig fra dine forældre og tidligere liv, -helt ned fra dine første 3 måneder og op til ca 7- 8 år.

Alt efter hvor godt du kender dig selv (samt står åben) kan jeg hjælpe dig med at frigøre op til 3 af dine indre børn (tidligere udgaver af dig, fra da du var barn). 

Du bliver frigjort fra dybe kærligheds-sår, modvilje mod livet, livs-usikkerhed/utryghed, livs-angst/rædsel, skam og skyld, tristhed, modløshed, svigt, overgreb, traumer mm. Alt hvad der ligger af opgivenhed, magtesløshed, forladthed, angst, mindreværd, mangelfuldhed, ulykkelighed, depression mm – følelsen af ikke at ville være her og meget mere. 

Foruden dine forældres smerte, temaer og livs-karma. Sessionen har til formål at du bliver langt mere vel-integreret og harmonisk i dig,- så du efterfølgende er langt mere forbundet til hele dig. Alt imens du føler dig glad, livlig, tillidsfuld, elsket, støttet og beskyttet. For at sikre os at du forbliver i denne fine forbundetheds-tilstand i dig, -får du tilsendt mantraer, som hjælper dig med at forblive i denne ophøjede samt opløftede tilstand.  Sessionen foregår også via telefonen og kræver mere af mig. fra

Scroll to Top