Bliv energetisk clearet/børstet ren,

For det skidt-møg du alt for længe har båret rundt på.

Gør det lettere for dig selv,

Fordi du fortjener det bedste.

-Med en Aurajustering.

 

En aurajustering er en NULSTILLEN af dit nuværende system.

Chakraer, organer, krop, feminin maskulin adfærd og balance, samt aura.

Du sættes hos mig, fri af hvad var –

Så du på sigt hvis det er det du mærker du har brug for,

 

Kan blive nulstillet helt ved at erhverve dig en NY AURA.

 

hurtig fjernelse af overgangs gener
hurtig fjernelse af overgangs gener

Foregår i min kliniki Odense, København eller Nærum

Varer 2-2½ time og normal prisen er 3.700kr men

Denne sommer 2023 er prisen 2.300kr

Fordi alt for mange kvinder kæmper med overgangsalde gener og det vil jeg gerne hjælpe med at afhjælp!

 

 

Aurajusering sessionen

Er gavnlig for dig der

 • kæmper med overgangsalder gener, før under og efter!
 • kæmper med hormonelle ubalancer
 • prøver en masse for at få det godt men intet virker
 • har taget mange evt psykoterapeut/spirituelle uddannelser men det er som at du ikke kan integrere din viden
 • alt det du prøver virker ikke- det er som om at det der virker på andre preller af som vand på en gås hos dig!
 • kæmper med stress og udbrændthed du ikke kan lægge bag dig
 • har mange krops-gener – som er begyndelsen på autoimmune sygdomme hvis ikke det er forstadiet til cancer – som jeg kan bremse ved at hjælpe dig med at få din krop og nervesystem i balance, hurtigt!

Denne dybt nærende og beroligende session,

Vil løfte dig fri af og op fra, hvor du står lige nu. Fri af det gamle.

Denne dybdegående behandling vil give dig dyb indre ro.

Den vil samle dig. Centrere dig og give dig følelsen af indre opløftethed, ro samt veltilpashed..

Egentlig kan det også beskrives sådan at du vil mærke, at du pludselig “har mere plads til at være dig på” inde i dig selv.

Sessionen frigør dig, fra de energi-rester og støj, som allerede nu, sidder omkring dig -Mhp at blive renset ud og FJERNET FOR ALTID 🕊🕊💫💫

Fordi i din krop, i dine celler, aura mm sidder der en masse energi-snavs og forstyrrelser, som  du har med dig gennem flere årtier.

 

At være for passiv og feminin i dig men for maskulin udadtil.

Du bliver også balanceret hvad angår feminin og maskulin,

Du lukkes ned og afgrænses inden for din egen aura så du ikke bliver drænet i andres tilstedeværelse og hurtigt løber tør for energi/krudt!

Santidig vil alle dine chakraer åbnes, renses og komme på plads, –
som vil opleves som, at du kommer i større i Samklang med din krop.

 

We either grow or we die” – Tony Robbins.

 

Når vi modtager hjælp fra andre, går på kurser eller f.eks skifter navn, så vibrerer vi alle på 2 frekvenser.

Den nye og gamle.

Denne ca 2 timers session frigør dig fra den gamle dig/energi/snavs/støj

Og løfter dig op i den nye energi, langt lettere og hurtigere.

Det vil være som om at dit sind, din krop, dine følelser, tanker og adfærd kommer på bølgelænge og det er det der sker, da jeg sørger for at normalisere dine hormoner, nerveystem, aura, chakraer mm!

 

 

Har du fået et nyt navn?

Mange der skifter navn ender med:

 • at få et navn der slet ikke er dem!
 • Et navn de mister dem selv til
 • et navn de ikke kan lande i fordi det er “for langt væk fra dem selv”.
 • ikke at kunne mærke en forskel.
 • ender med at blive syge fordi numerologen IKKE arbejder med undervibrationer – heller ikke selv om de siger de. For de arbejder ikke esoterisk men kun “mentalt” defineret ud fra kasser! (one size fits all mentaliteten).
 • andre oplever at det bliver så tumult for dem at være til at det er rigtig ubehageligt, hvilket ikke er navneskiftet i sig selv, men fordi ens handlinger ikke matcher det nye navn.
 • andre igen bliver bange og stritter imod det nye navn dybt ubevidst og får det forfærdeligt ifm. det nye navneskift.
 • det samme sker for dem der skifter navn men ikke ændrer vaner, adfærd, tøjstil og andet. Kort sagt dem der lader stå til og forbliver passive.
 • andre igen oplever at navnet ikke “gror sig fast på dem” på den god måde fordi de ikke har fået af vide at et nyt navn skal man HJÆLPE TIL MED – at lande i og tage til sig!

 

En del der får nyt navn gør ikke en fis efterfølgende for at hjælpe sig selv op i det nye navn! Og går derfor ikke både i stykker fysisk, emotionelt og mentalt men hele deres liv kan også kollapse, dvs ja – alt går i koks!

Ifm. en session hos mig kan jeg fremsige “navne clearings remser”.
Men sQuisme kun dig der er AMBITIØS OG SERIØS omkring at få det godt.
Er du i din traume adfærd ved at være passiv, doven og fraværende er jeg ikke den rette mentor for dig!

Hvis jeg vælger at hjælpe dig – gør jeg det med det formål at frigøre dig af dine gamle navne-energier for at løfte dig endnu mere op i dit nye rene flotte navn.

Det betyder for dig, at du efterfølgende føler dig langt mere forbundet til dit fine navn. Også selv om det er mange år siden du har skiftet navn.

(er der lang ventetid på nyt navn/godkendelse af nyt navn kan du gå i stykker! Der er der en løsning på – book en tid og lad mig hjælpe dig)!

 

Hvorfor har du brug for en aurajustering session?

Fordi det er et kæmpe løft op i den NYE TID der har været her i 2 årtier nu!

Som ikke mange mennesker har taget ind i deres kroppe fordi de ikke er i kontakt med dem selv, deres sjæl/ånd, krop og følelser.

De fleste kvinder især har adskilt sig fra deres kroppe og overlever mere end de lever.

Du bør også blive Aurajusteret og erhverve dig en ny aura –

Hvis du har børn/unge voksne mennekser fordi de har brug for at du er der for dem! På børnenes høje fine frekvens og ikke i din gamle frekvens, energi og adfærd, som matcher den dine forældre kom med.

En anden årsag er også at i 15-20 år har det braget ned oppefra med super højfrekvent energi, (der fungerer som en spirituel opgradering vi alle skal igennem).

Denne energi-opgradering oppe fra, vil og skal ind i vores  alle sammens kroppe,

Processen kaldes bl.a kropskrystalliserings processen. (the ascension proces).

Denne mangeårige proces kan gøre os rigtig rigtig syge!!

Idet vi bliver nedbrudt fuldstændig, for efterfølgende at stå rene og frie, frie af vores sjælemæssige lektier,

Samt forbundet til vores Åndskraft som værende, REN ÅND.

 

Disse år er hårde for mange!

Hvorfor?

 

 • Fordi RIGTIG mange sensitive sjæle er gået i stå!! De udvikler sig ikke, fornyer sig heller ikke og gør intet for at lære nyt og tage ny viden ind. Årsagen hertil er at de bærer rundt på dybe barndomssvigt, traumer, overgreb mm – som kan gøre os passive.

 

 • RIGTIG mange sensitive sjæle har slet ikke en aura pga traumer, stress, ulykker, udbrændthed, sygdom, kemo behandling, medicin, alkohol, misbrug mm.

 

 • Andre har en aura som har forskubbet sig og sidder flere meter ved siden af dem! Bl.a pga traumer, stress udbrændthed, ulykker, sygdom og dårlig levestil.

 

 • Andre er slet ikke forbundet til deres højere selv (intuition).(Begge dele kommer på plads med den her behandling, i det øjeblik jeg sætter din session i gang, -kort efter vores telefon samtale af ca 15 min varighed. Hvilket du oplever som en kæmpe lettelse og kommen hjem og på plads i dig, så du igen mærker kærlighed til dig, livet og andre).

 

 • Og fordi de fleste mennesker lever kæmpe usundt og tror at de lever sundt – men det gør de ikke hvis de lever USUNDT men spiser sundt. De to ting udligner hinanden! Spiser du SUNDT Men er kritisk, bange, skeptisk, utryg eller usikker – så udligner du også den sunde mad! Fordi du skal have sind, krop, følelser, nervesystem, adfærd mm – “på bølgelængde” så at sige!

 

 

Flere og flere bliver syge og bukker under med stress, udbrændthed, hormonelle ubalancer og autoimmunesygdomme som er forstadiet til cancer!

Af den årsag at

 • Gamle traumer, sorg, tristhed, skam, skyld mm lægger og ulmer i deres celler. De fører til at selv om du lever sundt, så kæmper du stadig med stress, udbrændthed og diverse hormonelle ubalancer og autoimmune sygdomme!

 

 • De fleste mennesker ikke spiser sundt og rent nok – til at deres kroppe er højfrekvente (levende) nok til, -at regenerere og heale sig selv!. Det vil bl.a. blodtype-diæten eller  intermittent fasting kunne hjælpe på. Det kaldes fasteperioder hvor vi f.eks faster og spiser 12/12. Eller faster 14 timer med 10 timers spisning eller 18/6. Det er kæmpe forløsende og opløftende at gøre dette.

 

 • mange mennesker har forladt deres kroppe!! De  modsætter sig forandring og fornyelse og er alt for nedlukkede og maskuline i deres energier. De kæmper og knokler, stresser og kontrollerer og er mere PÅ PÅ end de husker at VÆRE menneske og leve samt tage ved lære!

 

 • De udlever traumeadfærd som er kamp, flugt, passiv/frys eller fawn som er please, selvopofrelses – jeg lever ikke til ære for mig men andre adfærd!

 

 • Fordi mange mennesker hverken lever sundt nok eller får frisk luft nok (samt motion) til – at have en krop der er “oppe i omdrejninger” ! Dvs kroppen er for svækket til at kunne restituere og heale sig selv!www.radioni.nu frekvens behandling hjælper med dette! Ring for at høre mere eller skriv hvis jeg skal sende dig info.

 

 • Fordi mange mennesker på medicin/efter misbrug, medicin behandling, kemo behandling mm – er alt for svage til, at kunne tage regenerere sig selv. De er sååå svækket af kemi at det og leve sundt intet hjælper. For kroppens optage-evne er ødelagt -Hvilket bl.a www.radioni.nu behandling hjælper med at ændre på, øjeblikkeligt.

 

HVIS energien omkring dig, er langt langt højere, end inde i din krop og hvis din krop er gået i stå så at sige, -dvs den kan ikke restitutere sig, komme sig efter sygdom og du gør en masse godt for dig men det ikke virker – så vil symptomerne du oplever være disse:

 

 • Du har snue, røde, irriterede eller sarte øjne og hud.
 • Du kæmper meget med dig selv og det føles som om at du har en indre fjende der modarbejder dig.
 • intet du prøver virker!
 • Du har et svækket immunforsvar og skranter konstant.
 • Du sover dårligt og bliver ved med at gå ned med stress.
 • Du står alt for blottet, åben og sårbar.
 • Du kæmper med hyber-mobilitet, svage og ømme led og muskler.
 • Du kan ikke holde på din energi og taber dig ikke, selv om du lever sundt.
 • Du lever sundt men mærker ikke effekten heraf. Det er som om at du bare står stille.
 • Din krop har udviklet smerter, allergier, overvægt du ikke kan komme af med.
 • Autoimmune sygdomme er kommet til -( sidste advarsel er) samt cancer.
 • Du kan ikke rejse dig fra og komme dig efter at haft stress/udbrændthed eller været igennem kemoterapi.
 • Dit overskud er meget lille.
 • Du kan ikke koncentrere dig.
 • Du kan ikke holde på viden,- det er som om at den fiser ud af dig igen.
 • Du mærker andres energier, – hører for meget, mærker for meget, sanser for meget og bruger dig selv for meget ude blandt andre.
 • Dine børn og dine teenagere slider og kæmper, på mange planer. (fordi du gør).
 • Andre reagerer stærkt på dig dine energier og ligefrem trækker dig fra dig.
 • Andres tanker og følelser er du som et flue-papir for.
 • Du har absolut ingen energi at gøre godt med – og kan ikke fremskaffe den.
 • Du går 3 skridt frem og 2 tilbage, hele tiden. Din udvikling og fremgang er ikke progressiv!
 • du kæmper med overgangsalder gener- både for tidligt men især perioden før slår dig helt ud!

Igen, det skyldes flere ting:

Hormonelle ubalancer som skyldes afsluttet og endt før tid graviditet, usund levevis, stress og en nedslidt udbrændt krop der ikke kan regenerere sig selv!

At dit indre er tungere end den energi som befinder sig omkring dig.

Som betyder for dig – at du både energetisk brændes op og slides op indefra

Samt udefra!

Fordi du ikke er i trit med hverken dig selv eller livet, snarere tværtimod.

Du er kommet fra langt væk fra dig selv ♥

 

Hvis du som værende en sensitiv dyb, følsom og gammel sjæl (ligesom jeg), evt har været igennem meget igennem årene,

Da vil du formentlig kunne nikke genkendende til,

At du står fuldstændig blottet, åben og helt sårbar,

Med dig selv, ude blandt andre og i livet (og føler dig lidt fortabt).

 

Det skyldes bl.a. dette:

At du er blevet nedbrudt fysisk, psykisk og kropsligt pga forskellige årsag

Som dernæst har svækket og nedbrudt din aura – der ellers fungerer som din kofanger, – der beskytter dig mod andre energier, livets hårde puf og skub samt gør -at du kan fungere blandt andre, – uden at miste energi.

 

Dette gør sig gældende fordi,

-At du for længst er vokset ud af den gamle udgave af den, du var engang.

Men også fordi du er enten kravlet ud af din aura, vokset fra den eller har slidt den af,

-F.eks ifm. traumer, længerevarende stress, en krævende barndom, indtagelse af piller, misbrug og f.eks hård selvdestruktiv adfærd. Det kan også skyldes et chock, et tab eller fordi du har gennemgået en krævende skilsmisse eller sygdomsforløb.

 

Du kan også have været behandler igennem en del år?

Imens at du mærker at “der mangler noget” eller at du mangler noget”.

Uanset hvad, vil du føle og opleve, at energien suser ud af dig

Samt at det er svært at få dig selv op i omdrejninger energetisk.

 

 

Efter en Aurajustering.

Vil du ikke opleve dette mere.

For en Aurajustering session, lukker dig ned og afgrænser dig i egne energier,

Både fordi du frigøres fra de tidligere dimensioner,

-Bl.a. fastholdelses dimensionen – som mange sidder fast i,

Efter at have været udbrændt, stresset, har fået en sygdom eller noget helt andet.

Efter lidt tid, kan det være at en NY AURA være det næste skridt for dig,

For at stå meget stærkere og mere energetisk afgrænset i dine egne energier.

Se bare hvad en af mine elever på min Energi Transformations Formidler uddannelsen skrev

 

Efter at have aurajusteret sig selv 5 gange, – siden det sidste undervisningsmodul:

Kære Sanne, -jeg vil bare lige dele og igen igen sige af HELE MIT HJERTE UBESKRIVELIGT MEGET TUSIND TAK, for at have vist mig vejen til at passe bedre på mig selv og min energi, med denne uddannelse 😘❤️🥰🙏🏼
Har siddet med tårer i øjnene flere gange i dag.
Gør det også Nu☺️
Har bare nydt med overskud og energi, at tøsehygge og lege og indrette legerum til min datter med hende 🥰🙏🏼💫 uden at blive træt, miste energi 💃🏻🥳😄 er så så mega glad og taknemmelig.. At være sammen med hende på denne måde, er ikke sket før i hendes liv❤️🥰🙏🏼💫 og for mig selv i 3,5år..
Det er VIRKELG stort for mig at jeg nu kan holde på min energi og ikke miste mig selv til omgivelserne  😘😘😘
🙏🏼

 

Aurajustering pris

Denne behandling inkl traume-terapi varighed  cirka 2 -2½ timer.

Normal prisen er 3.700kr

Sommeren 2023 er prisen 2.300kr

 

Denne behandling foregår på min briks.

Din oplevelse efter en aurajustering session vil føles som at;

 • du endelig er kommet ned og hjem i din krop og kom på bølgelængde med denne.
 • Så du hurtigere taber dig, har mere energi, er mere afslappet og sover bedre.
 • du vil samtidig føle dig mere glad, fri, levende og opløftet.
 • det vil være som at du inde i din krop har fået langt mere plads at være på.
 • du vil føle dig tryg og rolig, afslappet og veltilpas i dig selv.
 • de gamle kampe vil være mindsket markant eller forsvundet -ligeså gammel skam og skyld og følelsen af at være forkert.
 • du vil opleve at det at være dig pludselig er let.
 • gamle destruktive adfærdsmønstre forsvinder og erstattes af den mest meditative skønne ro – men læs mere længere nede.
 • forholdet til dig selv forbedres og løftes, og ligeså til dine børn, partner og de mennesker du omgås dagligt ♥
 • du vil i de fleste tilfælde være løftet helt fri af dine overgangs-alder gener. (som jeg kan hjælpe dig fri af oftest på en og max 3-4 sessioner).

 

En aurajustering session opgaderer hele dit indre så hver og en af dine celler, nervesystem, følelser, hjerte bevidsthed, krop og ånd kommer på energetisk bølgelængde.

Hormoner, chakraer, organer, nervesystemer, dine aura – ja selv adfærd og følelsesmæssige bevidsthed vil også blive normaliseret og balanceret.

Netop derfor vil det at være dig efterfølgende føles LET.

Dette forsvinder hvis du lader stå til efterfølgende og ikke passer godt på dig.

Så husk at få en “energiclearing og afbalancering session” hver 4-5 måneder for ikke at gå tilbage i gammel adfærd!

 

Behandlingen indeholder clairvoyant regressionsterapi rådgivning, ACCES BARS clearing og KARMIIC CLEARING (past life karma, trauma and ancestral release).

Samt healing, løft og forening af dine indre poler (feminin og maskulin) samt chakra styrkelse, renselse og opgradering til den Gyldne Tids Energi.

Jeg afbalancerer (normaliserer og vitaliserer (dvs løfter og frigør) dine auraer, dine chakraer, dig hvad angår din fortid, tidligere liv, nuet og fremtiden samt alle dine jeg´er.

Lige så dit nervesystem, hormonsystem, hjerte kredsløb, lunge luftvejs system, celle dna, hjernen og dens mange komponenter.

 

Copyright© 2023  All rights reserved www.Warriorsheart.dk

 

 

 

Uanset hvilken session du booker hos mig, vil du opleve at dit hjerte, krop, sind og ånd, samt at din fortid, nutid og fremtid forene, dvs slutter fred.

Sessionen foregår enten i min klinik i Kbh, Odense, Nærum eller hjemme hos dig, mens jeg rører ved dine ben/fødder med mine hænder/Fødder.

Dvs der skal være kropskontakt.

Skal jeg komme ud til dig, er der naturligvis et ekstra gebyr for tid og transport.