Karmisk Clearing

[image_with_animation image_url=”6732″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”https://intuitivementordk.simplero.com/page/146809″]
[fancy-ul icon_type=”standard_dash” color=”Accent-Color” alignment=”left” spacing=”default”]Genkender du,

 

 

  • At resultaterne for det flotte stykke arbejde du har gjort med dig selv gennem årene, er udeblevet? Netop det at tingene ikke rigtig bliver lettere eller bedre? 
  • At du arbejder og arbejder på livet løs med dig selv, uden egentlig at komme derhen med dig selv som du inderligt gerne vil? .. Det er som om du træder vande? 

 

  • At bære rundt på stor modstand, skam, skyld, mistillid, vrede, usikkerhed, jalousi, mistillid had eller andet -som du forlængst burde været færdig med at sovse rundt i? Det er som om at det ikke vil slippe sit tag i dig?

 

  • At du aldrig rigtig bliver set som den du virkelig er! Uanset hvad du gør! 
  • At du er hunderæd for dit lys, din power, for dine evner eller bare livet?
  • Du oftest tager dig selv i at du minder mere og mere om din far eller mor?

 

 

 

Ikke båder bærer du alle dine sjælelektier med dig og dine forfædres og det er virkelig svært at skelne mellem dit eget og deres tyngde og sjælelektier! Som jeg kan fjerne permanent hos dig!

 

 

 

 

Samtidig jeg genkender dette og alt det andet jeg beskriver. Og det er netop alt dette og meget mere til,

 

 

 

Hvilket min KARMISK CLEARING behandlings session hjælper dig med at få lagt bag dig – alle de unødvendige kampe – alt det som du fortjener bedre end at bære rundt på!

 

 

 

Læs om sessionen kort beskrevet lige her 

 

 

 

 [/fancy-ul]

 

 

Denne 6-8 dages karmisk ENERGI- CLEARING renser HELE DIG -altså din adfærd, tanker og følelser omkring dig selv, din krop, dine følelser.
Ligeså hvad angår parforhold, kærlighed, penge, sundhed, helbred mm.
Det vil føles som at få en ny begyndelse foræret.
[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” url=”https://intuitivementordk.simplero.com/page/146809″ text=”Læs mere/book lige her.”]
[testimonial_slider style=”default” star_rating_color=”accent-color”][testimonial image=”6734″ star_rating=”none” title=”Testimonial” id=”1591706225-1-16″ name=”Christina” subtitle=”6-8 dages fjernhealing & energiclearing” quote=”Waouw!-oplevelserne er flere end jeg kan tælle, tårerne mange og kærligheden enorm.

For første gang nogensinde føler jeg mig hel- og hjemme i min krop.

Mit hjerte føles større, min krop roligere og mit sind mere lykkeligt end nogensinde før.”][testimonial image=”6734″ star_rating=”none” title=”Testimonial” id=”1591706225-1-16″ name=”Christina” subtitle=”6-8 dages fjernhealing & energiclearing” quote=”Waouw!-oplevelserne er flere end jeg kan tælle, tårerne mange og kærligheden enorm.

For første gang nogensinde føler jeg mig hel- og hjemme i min krop.

Mit hjerte føles større, min krop roligere og mit sind mere lykkeligt end nogensinde før.”][testimonial image=”6736″ star_rating=”none” title=”Testimonial” id=”1591706225-1-16″ name=”Christina” subtitle=”6-8 dages fjernhealing & energiclearing” quote=”Jeg har NU lært at sætte grænser, og samtidigt har jeg måttet sige farvel til nære venner som holdte mig tilbage i livet.

Jeg har tvivlet på mig selv og mine relationer, og også disse er blevet vendt på hovedet og tilbage igen. Af asken rejser fugl Føniks sig altid, og det gælder også for mig.
.
Jeg var #udbrændt inden jeg mødte Joulie, og fik den ære at være en del af dette fantastiske forløb.
.
Nu mærker jeg at jeg har meget mere energi, jeg sover om natten (for første gang nogensinde falder jeg bare i søvn, sover og vågner frisk 😱)”][testimonial image=”6737″ star_rating=”none” title=”Testimonial” id=”1591706225-2-48″ name=”6-8 dages fjernhealing & energiclearing” subtitle=”Peter fra Norge” quote=”Det jeg først vil si er at jeg merker min trygghet i alle situasjoner jeg er i, noe jeg aldri har gjort før.

Jeg har blitt mer glad i meg selv (passer bedre på mig),

-Når det gjelder å spise mer sunt og det koster meg heller ingen energi å fortsette med dette.

Jeg tar bedre vare på meg selv og er flinkere (bedre) til å kjenne etter når jeg trenger hvile.”][testimonial image=”6622″ star_rating=”none” title=”Testimonial” id=”1591706225-2-48″ name=”6-8 dages fjernhealing & energiclearing” subtitle=”Annette fra Fyn.” quote=”Kære Joulie. Af hjertet tak for fjernhealing.

Det startede med masser af energi /oprydning i det ydre. Det var som om at energierne omkring mig blev lettere og min egen personlige energi højere.

Så satte dem du arbejder med på den anden side en kalot på mit hoved, for at jeg ikke står alt for åben og udsat opadtil.

Så jeg er mere centreret i egne energier. Hvilken befrielse tak!”][/testimonial_slider]

Write a comment