Uncategorized

Udtalelser om mine foredrag.

By 12. november 2019 No Comments

Fuldstændig fantastisk aften i Køge i aftes!!

Er stadig helt høj over foredraget. Længe skal man lede efter en formidler der er så nærværende, humoristisk, kærlig og taler i et jordnært sprog, hvor alle kan være med. Men dette formår du bestemt Joulie!!

Glæder mig allerede til næste foredrag, for det er bestemt ikke sidste gang at jeg sidder på tilskuer eller deltager rækken.

TAK TAK TAK ♥ Du giver så meget mere end du aner Joulie, med dit blotte nærvær!

Helene Kennedy

Kære Joulie. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.
Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund. Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.

Anne-Marie Kozeluh, stemmetræner

Netop hjemvendt fra et super givende og inspirerende foredrag i Køge. Stor ros til dig for at være nærværende og for at tale dansk.
Chaline A.B. Jensen

Tak for en spændende aften i går, kære Joulie! Tænk, at vores sidemand var kommet heeele vejen fra Århus til København for at opleve dig og dit foredrag! Wow!!

Susanne Larsen

Sæt musen her og ring mig op, man-fre kl 10-17.

En aften med masser af inspiration. Hvordan kan det blive endnu bedre?” Tak for en givende aften, Kataliya! Kh. Ingrid

Ingrid

Tuusind tak for en berigende aften. Der var stof til efter tanke, så meget at jeg havde svært ved at sove. Mange indtryk, mange dejlige mennesker og vidunderligt at endelige møde dig “live”. Det bliver ikke sidste gang!  Tak for dig og med alt det du giver.

Linda Spangenfeldt

Joulie Philloe

Author Joulie Philloe

More posts by Joulie Philloe

Leave a Reply