Uncategorized

Sessioner til BEVIDSTE SPIRITUELLE LEDERE

By 21. maj 2021 februar 7th, 2022 No Comments
behandling til behandlere

behandling til behandlere

 1. Et 10 timers “bliv 200% mere synlig, stærk og powerfuld i din business” clairvoyant business mentor, klippekort.Klik på den lilla tekst herover for at læse mere.
 2. Behandling fysisk 1:1 En 2,5 timers Aurajustering inkl dybdegående traume/regressionsterapeutisk behandling på min fysiske briks koster 4.200krDu får også en CD med som ellers koster 550kr, så du forbliver i den nye højnede energitilstand, du befinder dig i, efter endt behandling.
 3. Behandling fysisk 1:1 Permanent opgradering! STØRSTE MEST LIVS TRANSFORMERENDE session;3,5 timers EN helt ny aura behandling, som er en permanent opgradering op opkobling til at være din egen ressource-kilde,
  Så du ikke længere forbruger af din egen unikke energi, når du arbejder, behandler, underviser eller andet.

  behandlingen  foregår på min briks   Læs mere her

  Dette får du også med i prisen;BONUS en NY AURA CD som hjælper dig med at blive i 5 dimension og oppe i de højere energier.

  Samt mulighed for at få mig med på råd omkring det der sker omkring dig, – med en efterfølgende 1 times telefon samtale.

Clairvoyancen fra samtalerne optages de og sendes til dig efterfølgende.

De sessioner som indebærer numerologisk tolkning indeholder også en fin tegning jeg sender til dig, mens sessionen foregår.

Uanset session, – vil du modtage kropshealing, løft og afklaring – da jeg med mit talte ord, – taler til hele den du er og ikke blot dit sind.

Der er også de her muligheder;

 • 75 min KLARHED OG RO samtale der giver svar på alt det du søger lige nu. Eller 75 minutters clairvoyant regressionsterapeutisk numerologisk tolkning. Inkl en tegning af bl.a. dit højere selv som fremsendes i det øjeblik sessionen starter. Giver dig ro i maven og afklaring på dit liv indtil nu, fra fødsel og frem. Ja og endda tidligere liv lektier, smerte og karma. Samt afklaring omkring dine forældre, dine livslektier, valg af karriere – samtidig med at du lærer hvorfor du kæmper med det du gør, – oplever at noget er rigtig svært, mens andre ting ved livet – er dig utrolig let. Denne session giver dig en dyb forståelse af hvem du er på godt og ondt – så du efterfølgende ikke kæmper så meget imod, hverken dig selv, dine forældre eller imod livet. Der bindes en rød fin tråd fra dine tidligere liv – helt frem her til nuet, som betyder for dig at du står langt mere rent, afklaret og rolig i dig efterfølgende. 1.499kr ex moms.

   

 • En af mine ynglings-sessioner. Ca 90 minutters TIDLIGERE LIV clairvoyant regressionsterapeutisk numerologisk tolkning på dit liv samt dine forældre og jeres alles livsformål, livslektier og livsvalg, på godt og ondt.

  Denne session indeholder alt det den foregående session gør OG går mange spadestik dybere, – idet jeg går tilbage i tiden,- op og derud hvor dine forældre befandt sig, inden de valgte at inkarnere. Dvs jeg får indsigt i deres valg af forældre (som jeg går endnu mere i dybden med, i næste session, altså omkring din mormor/morfra & farmor/farfar) deres livslektier, karma, livslektie og alt det de håbede på at opnå i dette liv og har vidst, at de skulle kæmpe med, inden de skulle herned.

  Denne session vil være enormt forløsende for dig, give dig et kæmpe løft og vil binde mande indre uforløste smertefulde knuder op. Som betyder for dig efterfølgende at du føler dig langt mere afklaret omkring dit valg af liv, forældre og livs-valg. Samt langt mere fri, let, opløftet glad og tillidsfuld ♥ Alt det vi taler om, ikke både skriver jeg ned og sætter i system, så det er let og overskueligt for dig – ud over at jeg naturligvis optager alt det vigtige til dig. Pris 2.300

 • En af mine ABSOLUTTE ynglings-sessioner. Cirka 4 timers workshop 1:1 “gå hjem med en plakaten der gør at du “får 100% styr på dit livsformål” Det foregår 1:1 hvor vi mødes. Jeg sørger for the/kaffe, snacks, plakat mm samt serverer dig en skøn frokost. Sessionien indeholder alt det de foregående gør og meget meget mere. Nemlig en forståelse af hvorfor dine forældre valgte de forældre de gjorde – også selv om du er adopteret og ikke ved så meget.

  Baseret på valg af forældre og forfædre, valg af karriere, partner mm – tegner og fortæller jeg, så det hele sættes i system for dig. Imens jeg også bevæger mig tilbage i tid, til tiden mellem livene og dine tidligere liv, således at alt fra dit liv – barndom op til dette nu, gennemgåes og skrives ned. Fordi det alt sammen på godt og ondt vil være en del af dit livsformål. Kender du dig selv ret godt, kan vi nå at finde din ynglings-målgruppe/kunde, hvad din unikke blueprint er (ekspertise, hvor du skiller dig ud mm) samt taglines osv – som jeg opfanger clairvoyant.

  Behandling:

 • 90 minutters Dybdegående barndoms regressionsterapeutisk transformation via telefonen.
  LAND LANGT OM LÆNGE I DIN KROP og bliv LANGT MERE tilstedeværende i denne inkarnation!  Få forståelse af hvorfor du har de dybde tunge indgroede mønstre med fra din tidligere opvækst OG oplev samtidig at få lagt dem bag dig, en gang for altid! Oplev at de kampe du altid har haft med dig,- evt målrettet mod andre og livet, slipper deres tunge magtgreb omkring dig og din adfærd! Så det både bliver lettere at være dig i hverdagen, men også ude blandt andre samt når du er sammen med din familie.

  Opnå dyb og inderlig forbundethed med hele dig og den du er, din krop og dit liv – så livet efterfølgende bliver langt mere harmonisk, fordi du bliver det ligeså ♥Foregår via telefonen men kan inkluderes i en 1:1 fysisk NY AURA session som varer 3 timer og foregår på en briks.

  At booke denne dybe session kræver at du har haft modtaget en af de foregående sessioner hos mig, så du kender dig selv godt og er klar til at give slip og blive fri her i nuet.

  Via denne session tager jeg dig kærligt og blidt tilbage i tiden, mhp at forløse, frigøre og befri dig fra det du har med dig fra dine forældre og tidligere liv, -helt ned fra dine første 3 måneder og op til ca 7- 8 år.

  Alt efter hvor godt du kender dig selv (samt står åben) kan jeg hjælpe dig med at frigøre op til 3 af dine indre børn (tidligere udgaver af dig, fra da du var barn).

  Du bliver frigjort fra dybe kærligheds-sår, modvilje mod livet, livs-usikkerhed/utryghed, livs-angst/rædsel, skam og skyld, tristhed, modløshed, svigt, overgreb, traumer mm. Alt hvad der ligger af opgivenhed, magtesløshed, forladthed, angst, mindreværd, mangelfuldhed, ulykkelighed, depression mm – følelsen af ikke at ville være her og meget mere.

  Foruden dine forældres smerte, temaer og livs-karma. Sessionen har til formål at du bliver langt mere vel-integreret og harmonisk i dig,- så du efterfølgende er langt mere forbundet til hele dig. Alt imens du føler dig glad, livlig, tillidsfuld, elsket, støttet og beskyttet. For at sikre os at du forbliver i denne fine forbundetheds-tilstand i dig, -får du tilsendt mantraer, som hjælper dig med at forblive i denne ophøjede samt opløftede tilstand.  Sessionen foregår også via telefonen og kræver mere af mig.

   

 • 3 til 3,5 timers NY AURA via et fysisk møde, hvor du permanent frigøres fra dine tidligere livs-lektier mm.
  Læs mere under NY AURA sessionen og vid at den session hos mig, -ikke er for alle. Kun for super højfrekvente skarpe samt sunde og raske behandlere, undervisere, freelancere, coaches, selvstændige, kunstnere, performere mm som alle har modtaget en aurajustering session/behandling først. Enten hos mig eller en af de andre behandlere jeg har uddannet.

  Jeg har uddannet behandlere i både Danmark og Norge som også kan give dig en ny aura. Mere info tilgår. Du betaler på selve dagen for din session,- og husk at melde fra i god tid.

  Du får også NY AURA CD med hjem som hjælper dig med at forblive koblet på bl.a. dine hjemplaneter.

  https://warriorsheart.dk/ny-aura-guldtransformation/

Er du forvirret? Så lad os sammen finde ud af hvad du har brug for, via den gratis introduktions samtale af 20 minutter du modtager, når du er tilmeldt mit nyhedsbrev.

Joulie Philloe

Author Joulie Philloe

More posts by Joulie Philloe

Leave a Reply