Sellerijuice – hvorfor?

Da jeg Joulie har fulgt denne levestil siden maj 2016 vil jeg gerne dele mere information om sellerijuice som er den eneste grønsag i hele verden, der kan styrke vores mave og tarm system, som intet andet i verden kan. End ikke dyre probiotika mave-tarm-bakterie piller.

Radioniord November 2019

Hvad er det nu, med den der blad sellerijuice?

Har du set,  at Anthony William (bedre kendt som Den medicinske Seer) har skrevet en hel bog om bladsellerijuice og dens mirakuløse virkning?

Den er ikke så nem at komme igennem, men til gengæld er det ved et nærmere studium næsten umuligt ikke at lade sig rive med af hans begejstring og utallige løfter om et fantastisk vitalt langt liv – blot du indtager godt 4 dl friskpresset ren bladsellerijuice på fastende hjerte – hver morgen.

Uanset hvilken tilstand du er i, så er metode og dosering den samme!

Hvis du har mulighed for det, så prøv det – det har vi gjort (Torben og Dianna)  – nu i 1½ måned og nu er det faktisk noget vi nyder og ”bare gør”, selvom det skal planlægges i forhold til tid – både mht indtag og rengøring af saftpresseren!

Smager det godt? Ja – hvis du undlader bladene!!! Hvis du holder af beske ting, så tag bare bladene med! Det er også mere økonomisk i forhold til den optimale mængde!

Vi selv har oplevet et løft i energi, udholdenhed, foretagsomhed, humør og kreativitet samt mere hårvækst (på hovedet!)  og specielt et forbedret fordøjelsessystem med flade maver!

Ifølge ”Seeren” er der ingen anden fødevare, plante eller naturmedicin, der kommer op på siden af den lille ydmyge vegetabil, som får hjulene til at dreje rundt, og som ellers mest kædes sammen med ostebord eller Bloody Mary!

Bladsellerijuice kan betragtes som ’good for everything’ og vi anser det som den blide rensemoppe, der starter med at rengøre mundhulen og svælget ved at eliminere fremmede bakterier og vira – går videre gennem fordøjelsen, hvor den først er med til at gendanne mavesyren – som rent faktisk består af 7 forskellige syretyper for at være optimal i nedbrydningen af føden – og dernæst optimerer organernes funktion.

Dette foregår dels ved, at indholdet af de såkaldte natriumklynge salte kan omdanne aflejrede toksiske elementer, ja selv uskadeliggøre tungmetaller – dels ved at ”omdanne” skadelige bakterier og vira til føde for de gavnlige bakterier i tarmfloraen!

Hvis du drikker den tilstrækkelige mængde af bladsellerijuicen, vil både klyngesalte, elektrolytter, plantehormoner og cofaktor-mikrosporelementer gå over i blodbanen efter fordøjelsen og optimere funktionen af lever, nyrer, binyrer og de hormonproducerende organer – bla skjodbruskkirtlen.

Derudover vil disse fantastiske næringselementer deltage i dannelsen af nye neurotransmittere i hjernen – og det kan de gøre på én gang uden hjælp fra andre plantemediciner eller mineraler!

Bladsellerijuice indeholder også en speciel metyleret form for C-vitamin, der gør den istand til at afgifte både organer, alle systemer og væsker – bla blodet. Det er både letoptageligt, yderst gavnligt i sin antioxiderende virkning og let at udskille bundet til toxiner og andre affaldsstoffer, således at immunitet og energisystem får et ordentlig boost!

Det vand, der findes i bladsellerijuice er hydrobioaktivt og indeholder en masse informationer, som er til gavn for både optagelse og udrensning – på en blid og effektiv måde.

Det er for ikke at “fortynde” disse informationer, at du anbefales at drikke bladsellerijuicen for sig selv – ufortyndet!

Hvis du vil berige dig selv med gudommelig plantemedicin – så grib saftpresseren – HVER morgen!

Skønne efterårshilsner fra Dianna og Torben www.radioni.nu

Write a comment