Kan være et billede af 1 personkropsterapeutisk traumebehandling på briksen – Med kærlige drillerier & åbne arme, følte jeg mig hurtig velkommen, godt tilpas & afslappet hos dig Sanne. Jeg oplevede dig som yderst autentisk & kompetent. ❤

Du leverede flere gange clairvoyante budskaber på en hudløs ærlig og dog samtidig utrolig kærlig måde. Noget der formåede at give mig gåsehud flere gange. Du fik mig til at trække oplevelser fra fortiden frem i lyset – noget jeg ellers havde fortrængt ?

Det var en stor og forløsende oplevelse for mig, at opleve det nærvær og den professionalisme du lagde i dit arbejde – tak for det og tak for dig ?? Der er helt klart løsnet op for en del knuder i mit følelsesmæssige liv.

Jeg tog fra dig med en ny indsigt i mit eget liv & mine handlinger kontra mine følelser. Sammen med en god portion redskaber, der kan hjælpe mig med at håndtere fremtidige problemstillinger i mit liv – på alle planer ?

Og jeg takker af hele mit hjerte – du er i sandhed en skøn & givende sjæl ? 

Det var en stor ære endelig at møde dig ???

Kærligst Karina

kropsterapeutisk CLAIRVOYaNCE  traumebehandling via tlf JMarlene Hoppe - Sundhedsterapeut og Livsstilsinspiratoreg skal egentlig ikke sige så meget – Sanne siger jeg snakker for meget HI HI ♡ 

Det Sanne gør er at fortæller og guider mig intuitivt, og samler en masse tråde for mig.

Hvilke temaer og traumer har jeg med mig, som jeg har brug for at få healet, så jeg kan flytte mig –og løfte mig selv op. Hvorfor er jeg, som jeg er, hvorfor handler jeg, som jeg gør, og hvad kan jeg gøre og hvilke øvelser kan jeg lave – for at flytte mig.

Undervejs optager Sanne en lydfil til mig, som jeg kan lytte til igen og igen – Fuck hvor er hun er dygtig og SPOT ON!

Hun siger hvad jeg har brug for at vide – ikke hvad jeg gerne vil høre HI HI – og det kan virke hårdt – for det rammer jo mit indre sårede barn.

Jeg ved, at når det rammer mig, så er der en ubalance, jeg skal arbejde med.

Marlene Hoppe


Line Dahl & Brandlovers — Fotograf Lisbeth Hjort

Krops & Livs clairvoyance via telefonen

Når du samarbejder med Sanne, ved hun mere om, hvor du er på vej hen eller hvad, der holder dig tilbage, end du selv gør.

Hun har en særlig evne til at se mennesker og guide dem på en måde, der er så direkte, at det er og bliver en øjenåbner.

Hun kan simpelthen ikke lade være uanset opgave – og det er en gave. For alle.

Line Dahl, Brandlovers

                                               


kropsterapeutisk traumebehandling på briksen

Sanne gør en forskel – TAK. Sangerinde Julie Berthelsen

Julie Berthelsen Lyrics, Songs, and Albums | GeniusMåske kunne Sanne fornemme jeg havde brug for hjælp, måske var det blot betænksomhed.Uanset hvad skrev hun til mig og mindede mig om at hun er der hvis jeg har brug for hende.

Jeg tænkte, at det var sgu vel egentlig nok lige akkurat hvad jeg havde brug for!! Efter en lang periode med seriøs ubalance i min krop og i mit sind, i form af tunghed, ingen vægttab i lang tid trods af diæt, træthed , uoplagthed, ked af det, op og nedture konstant på en dag!

Samt humørsvingninger i overkanten. Ikke mindst et lille barn der ofte var småsyg og meget pylret- VIDSTE JEG – at jeg var inde i en periode hvor jeg ikke selv synes noget hang sammen!

Intet indenfor arbejde eller privat liv hang sammen og jeg følte det hele var forkert. Jeg ydede også langt mere af mig selv end jeg burde når jeg var ude og performe, -så jeg ingen energi havde de efterfølgende dage.  Altså,- hvad havde jeg så lige at “tabe”?

Jeg besluttede mig hurtigt for at få en behandling, og helt op til selve dagen var der en side i mig der blev ved med at prøve at finde en undskyldning for at droppe det!

Sikkert hende den skeptiske, irriterede, negative, sure, oprørte pige indeni mig der i forvejen var i glad fuld gang med at blokere mig af een eller anden grund. Jeg aflyste vores første session, men denne gang holdt jeg ved og vi gennemgik mig og mit i 6 kvarter.

-Jeg har brug for at nogen ser mig og gennemskuer mig og hjælper mig ud og videre. Det gør Sanne!

Jeg vidste ikke jeg havde så meget behov for en tur med Sanne  som jeg havde, før jeg sad der med hende over Skype/zoom,

Især her efter behandlingen!! SIKKE EN GAVE det har været!!!

Sessionen hos Sanne har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang.

Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads.

Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stort TAK!

Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!!

Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv, jeg kan endnu bedre mærke mig selv.

Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk OG mit klarsyn – wauuu det er så stærkt og powerfuldt.

Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter.

Bare det at lytte til din “healende CD” gør en forskel. 

                                   

Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "Indre dilemmaer Warriorsheart.dk"Kropsterapeutisk behandling på briksen og deltagelse i krops styrkende onlineforløb

Efter at Sanne har rådgivet mig, er jeg ti gange lettere i mit indre. Jeg har fået klarhed og ro på mit liv. Jeg genså mig selv som jeg vil være! Jeg så de positive og stærke sider af mig selv, som jeg har trykket ned og glemt og gemt.

Fordi de stærke og lidt negative følelser i mig fra fortid, nutid er så godt lænket fast til mig – ubevidst.

Jeg har det simpelthen så meget bedre her bagefter. Lettere! I hoved og i krop!

Jeg har set det der gjorde ondt, jeg har undskyldt til mig selv, jeg har set mig slippe og ser mig nu ude på den anden side. 

Kærligt guidet af Sanne! Til stadighed indimellem ked af at jeg kunne “komme så langt ud” – tillade mig selv at lukke mig selv ned.

Men hey – det sker for selv den bedste!

Jeg manglede redskaber til at hjælpe mig selv på alle punkter, -som jeg længe har ledt efter OG Sanne  giver mig dem!
Er endda begyndt at tabe mig igen – tydeligt!!

Min krop er i flow igen!! Vi har sammen genfundet balancen og arbejder nu sammen igen.

Så jeg netop bruger langt færre ressourcer på alle planer af mit liv.

Jeg glæder mig til vi skal have fat i det sidste.

Jeg var nemlig så fyldt op – at vi aftalte en tur snart og det mærker jeg også at jeg har brug for.

Det var hårdt fordi jeg var SÅ langt ude med mig selv. Selve indsatsen ifm sessionen var ikke svær eller hård at yde.

Det var mere det at jeg fik set mig selv, -hvor hård jeg har været ved mig selv, – dette var hårdt at erkende.

Ift. næste session hos Sanne– så glæder jeg mig ufattelig meget!

Christina

                                               

 

Relateret billedeSIKKE EN GAVE det har været!!! Sessionen hos Sanne har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang.

Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads.

Joulie har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig.

Stort TAK ! Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!!

Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv, jeg kan endnu bedre mærke mig selv. Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk OG mit klarsyn – wauuu det er så stærkt og powerfuldt.

Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter. Bare det at lytte til din “healende CD”

Sangerinden Julie Berthelsen

                                               

Blot en kort mail fra mig for at fortælle, at jeg har SÅ megen glæde af dine skønne skønne mails Sanne!
Tak…❤

logoKlubSensitivKærlighed-2018.jpgJeg har mange udfordringer både psykisk og kropsligt og jeg føler virkelig, at forløbet her i Klub Karmisk Update gavner og hjælper mig.

Ikke fordi jeg kan sætte fingeren specifikt på noget, men dine mange remindere dukker dagligt op i min bevidsthed og så anvender jeg dem…både ubevidst og bevidst.

F.eks at give slip og gentage det indeni mig selv som et mantra…ja faktisk virker der ret godt for mig at synge det som du anbefalede😘😘

Synes også at jeg er begyndt at tage mig selv mere alvorligt og prioritere mine egne behov. F.eks er jeg begyndt at træne igen og har netop idag tilmeldt mig et pilates hold👍🏼😉

Jeg tror min største motivation er mine børn…at de kan se at jeg gør noget for mig, vil jo spejle sig i dem også og det med børnene…ja, det har jo været omdrejningspunktet i mit liv i mange år…

Den ældste bliver 15 lige om lidt og den mindste er 11…

Nå, kort mail blev det vist ikke helt alligevel. Men tusind tusind tak Joulie- du gør en KÆMPE forskel for mig❤❤

Jeg håber også, at DU har det godt – det virker det jo til…selvom vi alle har vores udfordringer her i livet.

Tak tak tak – for dig❤❤

Ann

                                               

Hej Sanne

Rigtig glædelig påske og en opdatering fra 30 dages online forløbet, som jeg er så optaget af at jeg må skrive på et noget upassende tidspunkt!!  (sidder og griner af mig selv)

Tak tak tak for den lydfil jeg/Vi har modtaget med min livshistorie i. Du havde nemlig indtalt vi der meldte os til som de første – hver vores livshistorie som du er dykket ned i clairvoyant!

Åh hvor gjorde den godt, selv om den – som du siger er konfronterende.

Tak til dig og min mor for den hilsen hun sendte mig (via dig clairvoyant).

Jeg har langt om længe nu med din hjælp, sluttet fred med min barndom/ opvækst, det var hvad det var.

Må min mor også slutte fred med fortiden alt er tilgivet. Hun har jo muliggjort at jeg blev født.

Hvor er dette et fantastisk kursus, jeg skal bare læse introen til de moduler du deler! Jamen bare de første ord du skriver, så er jeg gang med at folde ud, inde fra mit indre.

Det er som om der bliver slået hul på en dæmning, så fosser det ud jeg kan dårlig følge med. Der er virkelig blevet sat turbo på en udvikling som har været i gang i mange år.

Du har helt ret når du siger at jeg bliver rørt når du siger jeg er betænksom, eller andre rosende ord. Jeg kan have svært ved at tage det ind. Tak fordi du ser mig Sanne ♥

Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "Frustration & afmagt "Hvad sả nu" Tiden vi star i nu er unik, speciel, kraevende og noget vi aldrig har stäet i tidligere. Sả stort et skifte gennemgar vi. Ved du hvad det kraever af dig og er du toonet ind pả det nye i dig? Sanne Phiquelle, clairvoyant Krops & adfaerds forandrings ekspert Warriorsheart.dk"Det du nævnte med penge ramte mig en del, men gåden er løst!!

Penge for mig betyder indflydelse på eget liv, uafhængighed, ligesom for xx– en af de andre deltagere!!

Penge betyder for mig, eller den historie jeg har fortalt mig selv at jeg bestemmer i mit liv.

Jeg har fået mange erkendelser i løbet af kurset, det må blive i en anden mail.

En ting er sikkert at det er ikke sidste gang jeg har arbejdet med kurset, det kommer til at være noget jeg bliver med at vende tilbage til.

Er der noget hvor du virkelig skiller dig ud fra andre behandlere/ kursusudbydere/ mentorer Sanne –

Så er det din ærlighed, åbenhed,autencitet og den kærlighed som altid strømmer deltagerne i møde.

Rigtig glædelig påske Sanne!!

God rejse til Rom og Paris.

Namaste Grethe


Sebastian der blev til Sarah ♥Image result for a rainbow picture

Her er hvad jeg synes – hold da op er du Sanne super god til sit arbejde og dejlig at snakke med.

Jeg skulle bare have en forsamtale over webcam, men det havde jeg ikke, så det blev over telefon i stedet for og det var helt fantastisk.

Jeg fik så meget mere mod og viljestyrke til at få hjælp til mit problem!

Men også bare at gøre det jeg havde lyst til og efter at havde snakket med hende.

5 ud af 5 stjerner fra mig.

                                                    

☆ sæt dig fri af selvundertrykkelse banner ☆Hej Sanne – if.m min deltagelse på 30 dages online kurset “sæt dig fri af din selvundertrykkelse og det at leve i mangel”omkring mænd, penge, livet, forældre & kærligheden.

-En lille hurtig besked hvor jeg gerne vil dele lidt hvad jeg oplever m.h.t kurset.

Nøj hvor er det godt, jeg er nærmest forelsket i det.

Jeg skal jo på arbejde og har også gang i oprydning og udsmidning herhjemme. Bliver nærmest skubbet i gang, for jeg føler mig næsten kvalt af alt det gamle.

-Meeen jeg har det sådan at jeg har ikke tid, jeg er på kursus😊.

Det er opdagelserne og eventyrets tid!! 

Kurset er så fantastisk opbygget og afvekslende at jeg føler mig helt opstemt, selv når det gør ondt.

Sanne hvilken formidabel formidler du er blevet, wauw kurset og lydfilerne er enkle at gå til, indholdsrige og et lige tilpas tempo.

Jeg har/er ved at finde ud af/opdage hvor meget af min frygt som er min mors. Meget af det har vist også haft med mig. Der skal skelnes lidt mere.

At jeg skal forholde mig neutralt til andre,- nja jo der er plads til forbedring.

Min tiårige rebel har fået taletid , højlydt på arbejde mandag morgen.

Så er ugen lissom igang😂😂. Hun havde det nu dejlig bagefter hende den tiårige. Jeg personligt måtte så lige undskylde.

Dette blev lidt langt, men måtte dele hvor fantastisk jeg synes kurset er.

Tak tak tak Sanne for at du har lavet dette kursus

Knus og kram

Kirsten

                                         

Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "Krops-ro og veltilpashed Den perfekte krop findes ikke men jeg kan laere dig at slutte fred med den samt hvor du er i og med din krop lige nu, sả i bliver et staerkere team sammen. Sanne Phiquelle Traumeterapeutisk krops clairvoyant Warriorsheart.dk"Mette – deltager på flere onlineforløb.

Kære Sanne – Du var nok den første der gjorde mig opmærksom på at livet ikke behøver at være så hårdt, at selv sygdom er til at komme af med!

Samt at livet handler om at mærke sit hjerte og føle kærlighed til sig selv.

Dine ord som “kærlige spark” og at hvordan vi lige ser ud er ligegyldigt, selvom det at vælge masser af farver og være lidt feminin kan være vidunderligt har betydet rigtigt meget for mig.💜🌸💜

Jeg er spændt på at læse din bog en dag når den udkommer. Rigtig god rejse og alt det bedste til dig på din vej.💜🙏💜

Kærlige hilsner
Mette

                                     

Kan være et billede af 2 personer og tekst, der siger "Glad/trist krop! Ingen af os har en perfekt krop! Men en glad krop bliver en perfekt krop nar vi omfavner hele kroppen frem for at vaere afskäret fra de "uperfekte dele". Sanne Phiquelle Krops & adfaerds forandrings ekspert Warriorsheart.dk"Kære  Sanne

Efter at jeg har deltaget på bl.a. dit “3 måneders krops harmoniske onlineforløb” oplever jeg til stadighed en stærkere og dybere bevidstgørelse af hvem jeg i virkeligheden er, at jeg er værdig ved blot at være i live som menneske, og at det tilkommer mig ved Guddommelige Ret at leve det liv jeg drømmer om. (Kan jeg drømme det, er det også muligt.)

Min nysgerrighed bliver ved med at blomstre. Både i forhold til at lære nyt omkring et teoretisk stof, en teori der giver mig dybdegående metoder og værktøjer til at kunne stå godt forankret i mig selv når tanker, følelser og/eller uhensigtsmæssige handlinger løber af med mig. Men min nysgerrighed blomstre ikke mindst i forhold til at turde kigge indad og se mig selv i øjenhøjde, og acceptere det jeg ser…..på godt og ondt.

Min evne til at træde et skridt til siden og være en neutral iagttager af mit eget liv og de omstændigheder jeg pt befinder mig i er vokset betydeligt, og jeg begynder at mærke hvordan jeg klart og sikkert er ved at opbygge en følelsesmæssig robusthed, hvilket var en af grundene til at jeg meldte mig til forløbet.

Jeg har altid befundet mig i en stor mangeltilstand, det både kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt, da jeg gennem hele mit liv har lært at tilsidesætte egne behov.

Men gennem dette forløb oplever jeg hvordan jeg nu tør åbne mig overfor mig selv, og give til MIG før jeg giver til andre.

Det har vækket en kæmpe stor følelse af ansvarlighed i mig, en ansvarlighed overfor MIG.

Det er det største jeg nogensinde har oplevet….jeg har genfundet kærligheden til mig selv.

Af hjertet tak Sanne

Kærligst Jette

                                                                  

Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "Traenger du og kroppen til et loft? Få sluppet "den korte lunte", traethed og udmattelse som i stedet erstattes af dyb indre veltilpashed, ro, naervaer og glaede. Warriorsheart.dk"1 times clairvoyant livsformål samtale.

Hejsa søde Sanne🙂

Jeg vil fortælle om den tomhed jeg altid har følt siden jeg var barn fordi jeg er adopteret, er forsvundet 🤷‍♀️ Efter du fortalte mig om mine colubianske gener, er hullet blevet fyldt ud 🥰❤🙏 Som om der kom en afslutning på min søgen af, hvor kommer jeg fra. Ensomheden og tomheden er væk, den der har været der i næsten 50 år 🥰❤🙏

Det har givet mig en kæmpe stolthed over at være mig. Og et helt andet perspektiv af, hvem er jeg? 🥰🙏 Igen Tusind Tak kære skønne du 💗💗

Forstår virkelig godt det du nåede frem til ang. mine Columbiakse rødder og Inka shamanisme ❤  og anerkender det 100%.

Derudover begyndte der at strømme glæde og frihed ind i min krop under samtalen..

Du fortalte mig under sessionen, at jeg havde fået det liv jeg havde i kraft af min biologiske mor. Det rørte mig dybt ved du. selvom jeg har tænkt over det før, havde jeg ikke accepteret at det var sådan… Det gør jeg nu 😀Alt har jeg nu givet min fulde accept efter vores samtale ❤🙏

Der så meget mere jeg kan fortælle dig kære du… For ikke blot åbnede du op for alle mine energier og evnen til igen at mærke igen på de punkter vi talte om du og jeg. Men det åbnede også op for andre ting i mit liv jeg har oplevet tidligere, som jeg nu også kan se på med accept og ikke med smertens øjne.

Jeg havde lagt mange ting bag mig. Men da min mor døde og min svigerfar.. plus alle de andre.. Ja så lukkede hele mit indre system ned igen. Jeg var ikke så nærværende over for egne behov ❤ Det er jeg også nu efter vores samtale😀!!

 jeg føler mig så meget i ro og i et med alt omkring mig ❤ Min kost er kommet på rette spor. Har modtaget et løbeprogram i 3 faser. Så nu er det op på hesten igen og jeg er klar!

Da mit hjerte åbnede sig ifm. vores session, gav det adgang for at alt positivt kunne strømme ind… Fik vi jo pludselig at vide vi kunne blive her i huset 😀 så skøn en nyhed.. For det er her jeg gror og trives som aldrig før, og det gør min mand også.

❤ Ja som du ser her, er der kommet et enormt flow i mit liv igen.

Ifm. min nedsatte hørelse talte vi om vejledning af døve børn og forældre var vi inde over.. På det fysiske plan med mine ører, kan jeg endnu ikke mærke forskel… Men jeg kan fornemme på en anden måde (mærke energier og min intuition) som jeg har kunnet tidligere.. Disse sanser er nu kommet tilbage, hvilket betyder jeg er  meget mere i balance ❤

Så måske kommer forandringen af selv hørelsen på et tidspunkt..

Ja alt i alt er jeg meget Taknemmelig og mærker livet igen aller inderst inde. Jeg er igen 100% nærværende ❤

Den Session åbnede alt op.

Som sagt også for ting vi slet ikke nåede at tale om ❤

Har tænkt kærligt på dig hver dag siden, og sendt dig en Tak før jeg om aftenen lagde mig til at sove ❤🙏

Det gav mig så meget.. Meget mere end jeg havde forestillet mig ❤

Af Hjertet Tusind Tak kære Sanne fordi det var dig..


Helt typisk Lisbeth Wulff | Magasinetliv.dk
Endnu en klient

Sanne er som behandler meget hurtig til at “stille ind” på de mennesker hun vil hjælpe. Hun har en utrolig intuition og er emotionel begavet. Hun er totalt nærværende og tilstede og den kærlighed hun udstråler gør folk omkring hende tryg.

Joulie har rejst sig og klaret de vildeste udfordringer i sit liv- og selvom hun ikke fylder med sin egen historie, når man er sammen med hende, så inspireres man alligevel. For hendes styrke smitter.

Jeg er glad for at have lært Sanne at kende

Lisbeth Wullf, skuespiller & instruktør

                                                                  

Billedresultat for bernadette cymborskiJeg er med på Indre Barn workshop og kursus hos Joulie.. Hun er nu min veninde, og jeg har fulgt hendes arbejde og hendes udvikling gennem et stykke tid og altid været inspireret af det.

Hun har hjulpet mig mange gange med at se tingene anderledes og altid husket mig på at kigge indad. Da Joulie fortalte mig om dette kursus reagerede jeg hurtigt og roste hende for tanken og ideen.

Jeg synes i den grad at det var fedt og ikke mindst tænkte jeg at det ville være en god ting for mig at være med i. Det kan være så svært at se indad, fordi det logisk nok altid er nemmere at lade være og blive ved med, på hver vores individuelle måder, at kigge udad, læs: pege fingre af andre eller værre ,- skyde skylden videre.

Og igen er det slet ikke altid så simpelt. Det er indimellem et virvar at tanker, følelser, oplevelser, indsigt, ego, hjerte, hjerne, fornuft, irrationalitet med flere der konstant forvirrer mig og ryster mig ud af kurs.

Derfor valgte jeg at deltage i Indre Barn forløbet. Jeg er igang med modul 1 ud af 4. Her ser vi tilbage, kigger indad, lader diverse følelser og gemte oplevelser komme frem og det har overrasket mig hvor meget der allerede fra første lydfil og undervisning er dukket op. Jeg har fulgt Joulies råd til os om ikke at analysere det ej heller lade det være en forstyrrelse, men blot konstatere at det er der og skynde os at skrive det ned. Det har jeg gjort. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, selvfølgelig, hvad der er kommet frem og hvilke aha-oplevelser jeg har haft, for selvom nogle af dem måske er lidt hårde, så er de gode for mig! Dette mærker jeg tydelig.

Bernadette, numerolog & coach.

                                                                  

 

August 2019.

Før min Aurajustering session/behandling hos dig Joulie, har jeg siden barndommen prøvet mange behandlere, bl.a fordi min mor selv er behandler.

Både i form af psykologer men også adskillelige forskellige alternative behandlere, i form af alt lige fra zoneterapeuter, massører, kiniosologer, kraniosakral, biopater mm.

Men sjældent har jeg fundet behandlere der er så grundig, dyb, skarp og helhedsfavnene.

Du er en ud af 2 jeg indtil nu tør overlade min krop og sind til uden at blinke eller tøve. Det er jeg så taknemmelig for.

Du er en behandler, som ikke frarøver og bruger mig til at suge energi til sig selv.

Du er SÅ dyb, at jeg kan nå ind til de kerner som jeg selv har vendt det blinde øje til. Du gør det hurtigt, sikkert og blidt.  

Du lærer mig værktøjer til selv at kunne højne mit selv og min energi, at kunne favne hele mig og hele den store verden som jeg endnu ikke ser. 

I forbindelse med sessionen hos dig, fik jeg frigjort en masse omkring min barndom og især min mor.
Det har gjort mig mere klar over for hende og for hvordan jeg kan sætte grænser. 

Jeg er blevet mere bevidst og mere omhyggelig med mine feminine/maskuline balancer, både i min gøren og laden i dagligdagen og arbejdsopgaver. Men også i forhold til min kæreste, jeg har elsket ham mere og dybere siden vores session. Og jeg har lukket mere op og ham mere ind. Er også blevet bedre til at være kvinde og øver mig stadig. 

Også min datter har jeg elsket dybere og været mere tydelig og afklaret omkring. Hun har gengældt det ved at sove bedre, være mere rolig og kærlig. Min datter har været bedre til at lukke min kæreste ind og lade ham elske hende.  

Min krop var de første uger svævende og afslappet, og i harmoni -efter vores session.

De sidste par uger, har jeg døjet med ryggen, men det er fordi jeg er i gang med at arbejde mig igennem mønstre og gammelt møj.

Jeg føler mig højnet, oploaded med energi, i fred indeni, og nærmest forenet med noget større, efter min session og mange ting vokser stadig i mig.

Jeg er blevet mere nysgerrig ikke så tilbageholdende ifht. det spirituelle

Har leget med tanken om at starte en blog. Meldt mig til din uddannelse og helt generelt har jeg taget elevatoren en etage op for at kigge lidt mere åben og bredt på hele min karriere og min hverdag.  

Kærlige hilsner, 

Line 

                                                                  

Tusind tusind tak for den fantastiske mail jeg fik i dag Joulie inde i klub VIP for Hjertekrigere❤❤️ 

Det var lige hvad jeg kærligt trængte til at give mig selv idag.

Efter en aha oplevelse af at mange af de ting jeg har gået og troet jeg ikke kunne, indser jeg NU at jeg kan godt alligevel.

Jeg kan så meget mere NÅR jeg får fysikken med sammen med det psykiske. De skal begge to aktiveres og ikke kun psyken. Det har du nu lært mig hvordan jeg opnår!

JEG ER DIG DYBT TAKNEMMELIG OG SENDER DIG SÅ MEGET KÆRLIGHED Joulie!!
Selv om mit ego skriger ned i mine arme at jeg skal blive passiv.

Hanne, Klub V.I.P Hjertekriger
                                                   

Jeg havde fulgt Joulie videoer på Youtube et års tid inden jeg tog kontakt til hende. Jeg følte mig draget til hende og at hun kunne kaste lys over, hvad der foregik I mit liv og de månedlige videohoroskoper hjalp mig meget.

Mentorforløbet var ikke planlagt men efter jeg havde taget 12-dages online coachingforløb gik det op for mig, at det var det rette for mig. Heldigvis blev jeg lukket ind hos Joulie selvom hun stod med det ene ben I Frankrig og det andet I Danmark.

At opnå den indre kontakt – at blive bevidst om det som sker i ens indre
At jeg skulle få så meget kontakt til min krop og forstå mine programmeringer, handlingsmønstre og hvordan jeg egentlig modarbejder min egen krop var jeg ikke klar over.

Bare det at tage 12-dages onlineforløbet “Bliv Mester I Eget Liv” gjorde mig opmærksom på hvad jeg havde med fra min barndom og at det ikke handler om at have haft en dårlig barndom men at forstå det lille barn I mig der stadig sidder fast I visse mønstre.

Dette var min personlige oplevelse
At Joulie er meget kærlighedsfuld og målrettet. Hun har hjulpet mig med at forstå mit indre og åbne op for min krop og mit indre. Sammen har vi formået at kigge på alt det svære og det sjove og hun har altid været der, når jeg havde brug for at snakke en 10 min. fx. ovenpå oplevelser samme dag.

Hun har til og med kunne mærke, når hun skulle tage fat I mig og høre, hvordan det hele stod til.

Hendes spirituelle og åndelige indsigt elsker jeg. Hun har guidet mig og hvis jeg sidder fast, så trækker hun på sin guddommelige visdom og løsner brynjen så jeg igen kan trække vejret. 

De kropsåbnende øvelser vi laver undervejs har også været en stor hjælp så jeg kunne komme mere ned i kroppen. Det hele foregår meget intuitivt og det gør, at vi altid kommer derhen, hvor der er brug for det.

Jeg har altid følt mig anderledes men nu accepterer jeg det
Det er så dejligt at have en mentor som Joulie, der forstår ens sårbarhed, sensitivitet og som kan give råd I forhold til, hvordan jeg skærmer mig.

Også accepten af at det at føle sig anderledes er helt ok. At møde en ligesindet og få tilgang til hendes smukke healende lyd cd og al anden visdom, har gjort mig mere harmonisk.

Joulie har også lært mig, når sanse antennerne er for langt ude, hvordan jeg trækker dem hjem igen.

Det første fysiske møde vi havde
Da jeg endelig mødte Joulie I København til et indre barn terapiforløb føltes det som at vi havde kendt hinanden længe (har vi nok også).

Hendes kærlige udstråling var ligeså synlig fysisk som via telefonen og jeg følte mig straks endnu mere hjemme.

 

zeleste fiskerr hjertekriger.dkHvorfor jeg valgte Joulie som min intuitive mentor
Jeg valgte dige som mentor, da jeg har brug for at gå min egen vej I forhold til at lave det, jeg drømmer om, men jeg havde brug for at forstå det, der hindrer mig i at komme derhen.

Jeg fandt ud af, at jeg egentlig havde brug for min frihed og bare det at være mig. Jeg fandt også ud af at jeg godt må være her på jorden og hvor jeg er i mit liv og at det samtidig er trygt her hvor jeg er.

Før og nu
Tidligere lukkede jeg I som en østers, følte mig anderledes, følte at det var min skyld hvis der var problemer og havde meget lidt tålmodighed. Nu er jeg blevet bedre til at mestre min østers, så hvis den/mit indre lukker i, så er det fordi jeg på 35 år vælger dette og ikke mit 5 årige jeg! Samtidig siger jeg fra over for omgivelserne og fortæller hvorfor jeg har behov for plads.

Det er en kæmpe gave at kunne sige fra og lytte til sig selv og det er jeg SÅ taknemmelig for. Alt for ofte tænker vi på alle andre før os selv og så er vi godt igang med at kludre det hele til. Jeg kan stadig føle mig anderledes men det er helt ok for jeg vil ikke være som alle andre.

Jeg er blevet bedre til at se andres dramaer og hermed ikke tage al skyld på mig, idet jeg ubevidst tror at alt har noget med mig at gøre.

Det er meget fredfyldt når jeg opdager at det egentlig ikke handler om mig det som foregår hos andre. Tålmodigheden er blevet bedre da jeg ved, at det jeg lærer nu, nok skal give pote fremover.

Jeg er ikke perfekt og det bliver jeg aldrig. Jeg kan stadig blive gal, opføre mig uhensigtsmæssigt men jeg har en dybere forståelse for, hvem jeg er og hvorfor jeg er her. Jeg ved nu – at jeg egentlig bare gerne vil nyde livet og ikke bare overleve det ♥

Kærligst Zeleste,

kursus-deltager og  6 måneders mentorforløb
https://lovinadogs.com/

Kære Joulie

Tusind tak for sidst – på dit 3 mdr drømme forøb inkl ny aura, aurajustering, livsformål samtaler mm 💖🙏💖
Billedresultat for anette dyrup
Jeg er meget taknemmelig over at være kommet med på dit forløb, både i forhold til det du deler med os, det jeg lære, som er det/noget, jeg har manglet i mit INDRE puslespil.

Men selvfølgelig også taknemmelig i forhold til mig selv, at jeg lyttede OG hørte efter og valgte at deltage ….Jeg bliver faktisk lidt rørt, samtidig med at jeg klapper mig selv på skulderen, nu, når jeg sidder og skriver til dig (at være sårbar og turde vise det, har aldrig været min styrke) 💝

Siden jeg var afsted på kursus sidst, har jeg bemærket en del forandringer…., nogle mere subtile end andre  men det ændre ikke på at der ER sket en forandring.

Lad mig prøve at forklare og udtrykke de forandringer jeg oplever…

Først tak for at være ærlig så ærlig som du er Joulie, det er så befriende på en eller anden måde 😊 og tak fordi du stillede spørgsmål omkring min hjerne som du sagde var i “udu” og modarbejdede mig 🙏🙏 det betyder virkelig meget for mig, det er en af de andre brikker jeg har manglet, en af de store faktisk. Tak, så nu går jeg til hjerne-genoptræning ❤️

Først og fremmest har jeg via dit Indre Barn drømme forløb fået en større erkendelse af mig selv, og hvem jeg i virkeligheden er…., og det har ført en masse andet med sig…

Som at jeg er blevet mere afslappet, både i selvskab med andre, men også med mig selv. Jeg føler mere glæde, og hører mig selv nynne…, faktisk ikke så sjældent efterhånden 😉

Jeg har “sagt fra” overfor noget af det, som ikke er mine opgaver – jeg føler mig mere sikker i mig selv, forstået på den måde, at jeg ikke behøver anstrenge mig for at sige fra… ♡♡ og at nogle ting, bare sker af sig selv, fordi jeg har bedt om det/bedt om hjælp 😊

Jeg har skiftet frisør, og fået lavet og taget stilling til forskellige praktiske ting, som jeg ellers har gået omkring…., og ikke “kunnet” ? ikke fordi det var svært, men bare fordi der lå en usikkerhed inde i mig, som efterhånden er væk!

Jeg har færre følelser i klemme hos andre, og er blevet mere nærværende. Jeg er meget mere taknemmelig for dette, og mærker en større balance, både i krop og sind.

Der er faktisk mange ting til listen som glæden ved energiarbejde, der er blevet MEGET større…, tænker ikke helt jeg er i mål, men jeg bliver “automatisk” mindet om at jeg f. eks. lige kan bruge min vejrtrækning eller den violette flamme, i løbet af min dag 🔥

Min evne til observere ting/hvad der sker i en given situation, er også blevet større, og bedre, også fordi jeg nu evner at gøre det fra et neutralt sted (som regel 😊)

Mit fokus og min opmærksomhed på min stemme er blevet øget, både toneleje, men også det jeg siger og de ord jeg bruger…. tror min sarkasme er blevet mindsket en del… en ting som jeg aldrig har brugt/tænkt som værende dårligt, men mere som haha “jeg laver lige lidt sov”, og endog som kærlig dril fra min side …. hmmm, tjjaaaahh som vores perspektiv kan ændre sig.

Jeg lærer nyt, og det er så vigtigt for mig, jeg mærker jeg fyldes op indefra, på en ny og anderledes måde som jeg ikke har prøvet før 

Kærlig hilsen og en dejlig dag til dig 

Anette
https://www.langfredogdyrup.dk/

                                                   

Hej kære Joulie

De sidste 4 måneder sammen med dig, har virkelig været en indre rejse med mit eget indre barn, de mønstrer jeg har taget med mig gennem livet og de skyggesider jeg ikke altid har været bevidst om eller ville erkende.

Rejsen har givet mig en fantastisk bevidsthed om, at respektere egne grænser.

Den har givet mig et stort behov for at føle mig fri og leve et liv i balance med mig selv.

Turen har dog ikke været uden forhindringer og det har ikke altid været nemt, at skulle forholde sig til de ting, jeg nu engang har taget med mig, men det har virkelig været så oplysende og inspirerende at få vist, hvordan dårlige mønstre, opvækst og skyggesider kan vendes til brugbare og sigende værktøjer, som kan hjælpe mig til at se mit livsformål.

Min rejse fortsætter – og med den nye bevidsthed jeg har fået, må jeg indse, at jeg ikke længere kan leve det liv, som jeg har gjort tidligere.

Det har været en rejse, hvor DU har været fantastisk til at se og vise mig, hvordan jeg kan komme videre og slippe alt det gamle lort, som jeg ikke længere har brug for og som egentlig bare har blokeret for det liv, som jeg virkelig fortjener.

Du har hele tiden været god til at vise, hvordan jeg kan være tro mod mig selv og respektere de grænser, som JEG har.

Du er skarp, konsekvent og super god til at komme med eksempler på, hvordan jeg kan skabe forandring og medgang.

Du er livlig, glad og ærlig.

Hviket er så fantastisk at mærke!!

Jeg har følt mig helt igennem tryg på min rejse ❤ ❤

Knus, Lotte

https://www.facebook.com/Lotte-Mariah-Balancehuset-201810753498703/