En NY AURA  Opgradering & Guldtransformation er en permanent opgradering af hele din energi, krop og bevidsthed som styrker hele dit fysiske, psykiske og spirituelle harmoni og balance. 

 

 

[text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-glass” color=”Accent-Color”]
At have den nye aura -forbinder dig med hele den du er, så du føler dig mere hel, elsket og støttet af livet.
At have den nye aura -forbinder dig med hele den du er, så du føler dig mere hel, elsket og støttet af livet.

At have den gamle aura – som værende en skøn, skæv, kompleks, finurlig – sjæl

-Er som at være en porche, en Tesla eller et lækkert bæredygtigt køretøj af en art –

Fuld af liv og energi, – fuld af livslyst og glæde i hjertet

MEN!!

Du oplever at have svært ved at vise hvem du virkelig virkelig er,  af spræl, liv, sjov, fis og ballade – kort sagt du har flere indre bremseklodser der holder dig tilbage.

Du oplever at have et indre der modarbejder dig  -uanset hvad du gør.

Du har et indre der er tungt som en i bare pokker. – Dvs du mangler især omstillingsparathed, velvilje, åbenhed, imødekommenhed og livs-gå-på-mod.

Du oplever at have et indre – som er løbet tør for brændstof, livsvilje og livsgejst!

Du kæmper med et indre der ikke er til at flytte ud af flækken, – og aldeles skyr og har modstand mod forandring, udvikling samt vækst!

 

Til gengæld er det at få en ny aura

Som at få opgraderet hele dit indre og ydre styresystem til et topmoderne højfrekvent samt bæredygtigt køretøj, således du oplever at;

 

 • Du får meget mere energi, handlekraft, styrke og indre robusthed at gøre godt med – som er der hele tiden. (forudsat at du samarbejder med din nye aura ved at udvikle dig).
 • Opnå en helt anden indre tydelighed samt synlighed over dig. Som betyder at du bliver lagt mere mærke til, på den gode måde – i form af mere respekt samt at  flere muligheder kommer velfortjent til dig.
 • Grænsesætning bliver langt mere naturligt for dig. Som gør at du både kan “kræve dit værd bedre” og sige til og fra i nuet  på en langt mere hensigtsmæssig måde.
 • Du tør udtrykke HELE DIG og den du – er på godt og ondt. Dvs du gemmer dig ikke eller gør dig mindre, – som du havde tendens til engang. OG  du gør dette med en anden indre selvsikkerhed end hidtil.

 

 • Der er en dyb vedvarende indre ro  som er til stede i dig ,- uanset hvad der sker omkring dig. (fordi du nu er forbundet til dit højere selv).

 

 • At være hele hele den du er – og ikke blot en brøkdel af dig- falder dig langt mere naturligt.

 

 • Skære genvej på mange planer! Dvs at tingene både foregår lettere og hurtigere -fordi dit indre bliver hurtigere – idet du kommer op og vibrere på en højere frekvens!

 

 • Det og være dig her i livet og føle dig forbundet til livet/dig/dine engle/guider samt Universet eller hvem du nu tror på – vil være meget mere markant. For ved erhvervelsen af den nye aura – er du koblet på Universet  men!! Ikke for altid. Du skal som med alle behandlinger sørge for løbende at gøre noget, for at forblive i den høje energi. Ved bl.a. at modtage afbalancering samt aurajustering behandlinger.

 [/text-with-icon][text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-glass” color=”Accent-Color”]En ny aura hos mig som værende en super garvet erfaren behandler, er ikke for små sarte engle-sjæle.

Hvis du søger en mere blid behandler, som er knapt så powerfuld og gigantisk hurtig som jeg, – så henviser jeg til de behandlere, som er nævnt herunder som også er på billedet til højre, samt længere nede.

De sessioner jeg tilbyder, er for dig med bid og kant i,  -med vilje og styrke og et drive, der brænder for at gøre en større forskel for andre – ved brug af langt færre ressourcer. 

Da jeg nu har uddannet 7 af mine egne NY AURA Krops & Energiformidlere samt dygtige kollegaer,

-Er det muligt at modtage behandlinger, aurajustering og en NY AURA hos disse fantastiske samt super dygtige mennesker

Trine i Frederikshavn. 

Marianne i Aalborg.  

Paprika syd for Svendborg. 

Chalotte fra Karlsunde, Nord for Køge. 

Anders fra Drammen, Norge. 

Alexander fra Drammen Norge. [/text-with-icon]

[divider line_type=”Small Line” line_alignment=”default” line_thickness=”2″ divider_color=”accent-color” animate=”yes” custom_height=”40″ custom_line_width=”40″]

Det er ikke raketvidenskab at blive uddannet behandler hos mig. For det at BEHANDLE er det sekundære, mens uddannelsen i det at være HELE dig,  er det primære.

For værktøjet jeg har udviklet til dig, står for hele arbejdet, mens du bare “tænder for knappen” ved at læse remser op. Se hvordan eleverne på billederne sidder med en mappe foran dem.

[text-with-icon icon_type=”font_icon” icon=”icon-glass” color=”Accent-Color”]De nye unge mennesker og børn kommer med en helt anden aura, celle og chakra struktur end vi voksne gør.

Du har nok lagt mærke til at de er hurtigere end dig?

Skarpere og langt mere tekniske?

De er også langt mere afklaret omkring hvad og hvem de kan lide og ikke, samt formår at italesætte det.

Ja altså hvis de får lov af deres forældre.

 

For mange gammeldags og maskulint styret forældre hæmmer de nye unge børn og dræber (ubevidst) livsviljen, livsgejsten i de unge mennesker – som derved afskærer sig fra kontakten til deres højere åndsbevisthed,

Hvilket gør de nye børn og unge (også unge voksne mennesker) “sorte” og triste, opgivende, vage, svage passive samt destruktive – hvis ikke ligefrem selvskadende.

💔💔💔

 

Det med hurtigheden, skarheden, – det lette og mere lyse sind, samt øget handlekraft samt stærkt forøgede intuition;

Det er nogen af de fordele du bl.a. også opnår ved at modtage en permanent opgradering af dit indre og ydre styresystem, krop, celler og bevidsthed.

Hvis du erhverver dig en ny aura – hos en af mine egne uddannede behandlere, dem du ser på billederne på denne side  🥰🥰🥰

 

Den gamle aura kan slides ned, – forsvinde helt eller være blevet revet af ved sygdom, stres, traumer og ulykker:

I din nuværende aura, – hvis du har en sådan. Nogen har nemlig slidt den af for længst, – ligger alt du  nogensinde har gennemlevet igennem flere liv (læs mere her)

Der ligger også din fars og mors programmeringer, – fordi alt dette ligger nede i dit celle DNA og er dybt forankret der.

Inden for din gamle aura ligger også afspejlet de sygdomme du har været igennem,- som du bærer med dig på celle-dna plan,

Som du derfor kan opleve at du skal kæmpe med igen og igen, herunder gammel udbrændthed, stress, post traumatisk stress, smerter, sorg mm.

Den person du var engang med forskellige adfærdsmønstre, vaner og reaktionsmønstre -ligger stadig afspejlet i din nuværende “gamle aura”,

-Sm gør at selv om du har udviklet dig, så vil dine omgivelser ikke opleve det samme – og behandler dig herefter.

 

Nu kan du forære dig en helt ny start, ved at erhverve dig en NY AURA hos mig eller hos mine nye kollegaer, jeg selv har uddannet.

 

Fordele ved at modtage en Ny Aura OPGRADERING:

 • Du får koblet din handlekraft sammen med din intuition, så du bliver langt mere handlekraftig, skarp, fokuseret og vedholdende.

 

 • Pga dette for du i den grad skærpet din intuition.  Jo mere du lytter til den, desto stærkere bliver din intution.

 

 • Med den NYE AURA oplever du en dyb dyb indre ro der altid vil være der, uanset hvad der sker omkring dig.

  Du oplever nemlig at være kommet HJEM på plads i dig, en gang for altid. Men – tro ikke at denne behandling kan stå alene, som ingen kan.

  Du skal dog løbende renses og balanceres, for at blive i den nye høje energi. Blot så du ikke går og tror “så nu er jeg perfekt resten af livet” for naturligvis skal alt vedligeholdes

 

Prisen inkl NY AURA CD der hjælper dig med at blive oppe i den nye højere bevidsthed, koblet på dine hjemplaneter er 6.000kr

Sessionen varer 3 timer (plus minus) og er inkl dybdegående regressionsterapi, traumeforløsning og behandling, energiclearing, hjerteafbalancering mm – jamen ALT hvad jeg har sammensat af værktøjer og teknikker).

 

(har du fået en ny aura et andet sted er prisen lavere og du løftes af mig, op i din HELT egen rene bevidsthed, fri af dem der har haft behandlet dig tidligere)[/text-with-icon]

[team_member image_url=”6828″ bio_image_url=”6828″ team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Alexander Gjerpe, Drammen Oslo” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler samt sygeplejerske med erfaring inden for misbrug, som Alexander selv er kommet sig af.” team_member_bio=”Alexander bor i Drammen og er et rigtig naturmenneske som holder af frisk luft, at bevæge sig og udvikle sig.

Alexander er bl.a. kollega med Anders og deler en lignende baggrund med misbrug, for flere år tilbage.
Noget af det Alexander virkelig er god til, -er at mærke dig og din krop indefra, -for dernæst at hjælpe dig med at slippe de indre knuder, tyngden og evt fastlåsthed.

Alexander mangler sin NY AURA “overbygning“ men er super dygtig til de andre behandlinger han tilbyder, herunder Aurajustering, afbalancering og energiclearing for børn, unge og voksne.

Alexander er en super rolig mand, med stor indre dybde og følsomhed. Han har rigtig megen livserfaring med sig og er god til at møde dig med sin ro og gøre dig tryg ved ham og hans behandlinger.” social_link_1=”https://www.instagram.com/Alexandergjerpe/” social_icon_1=”fa fa-instagram”]

[team_member image_url=”6824″ bio_image_url=”http://themenectar.com/demo/dummy-data-imgs/business/about-team-member-big.jpg” team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Marianne Benzet” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler, Coach, indre barn behandler samt ACCES BARS behandler.” team_member_bio=”Marianne bor i Aalborg med sin kære mand og 3 børn og arbejder bl.a. også som pædagog.

Marianne har bestemt ikke stået stille i sin udvikling de sidste mange år, idet hun har taget de første 2 år af psykoterapeut uddannelsen og bl.a kan kalde sig coach. Samtidig har Marianne også uddannet sig til ACCES BARS behandler og bruger dette værktøj i alle de behandlinger hun tilbyder.

Marianne har også gennemført mange kurser og forløb hos mig Joulie, som gør at hun VIRKELIG er skarp omkring følelser, det indre barn, far og mor temaer.

I sit brug af sin dybde og fine følsomhed, – bruger Marianne clairvoyant en del tid på at forløse det du for længst er færdig med omkring barndom, forældre, det indre barn, kærlighedssår, smerter og traumer.

Marianne er mega dyb, kæmpe følsom samt sjov, skæv, skøn og helt sin egen og det gør at hun er ENORMT dygtig til at favne alle mennesker,- med stor tålmodighed, ro og hjertevarme.”]

[team_member image_url=”6823″ bio_image_url=”6823″ team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Trine La Cour Kostending” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler, blomsterbinder og kreativ-male/tegne kunstner.” team_member_bio=”Super kreative blomsterdekoratør og fritids (dygtig) maler og tegner Trine, bor med sin skønne mand og 2 børn i Frederikshavn.

Trine har selv været sin portion af fysiske prøvelser igennem og sprang hovedkuls ud i dette forløb, tidlig forsommer 2020.

Trine kender til at have kæmpet med angst, astma, allergier, lav energi, krops stivhed og sygdom, efter at hun lagde cigaretterne på hylden for et par år tilbage.

Trine er super åben og nysgerrig på mennesker, livet og det at lære nyt. Som nyuddannet behandler skal du ikke tage fejl af at Trine er super skarp og præcis i sit virke som behandler.

Hun er nemlig enormt god til at opfange energier og skrælle “det gamle fra“ mhp at komme ind til dit fine store hjerte, så du igen kan trække vejret langt mere frit.

Trine er virkelig en skøn og livsglad sjæl, fuld af liv, skæv, skøn og dyb men tag ikke fejl af, – at hun er super mild, blid og kærlig samt enormt omsorgsfuld. Hun vil virkelig andre mennesker det bedste og brænder for at lære nyt og udvikle sig som menneske.” social_icon_1=”fa fa-facebook-square” social_link_1=”https://m.facebook.com/Kropsenergi-Ny-Aura-formidler-TrineMatea-M-Kostending-R-107850974500469/” social_icon_2=”fa fa-instagram” social_link_2=”https://www.instagram.com/trinematea/”]

[team_member image_url=”6827″ bio_image_url=”http://themenectar.com/demo/dummy-data-imgs/business/about-team-member-big.jpg” team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Paprika Khamille Thanh Pihfrét” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler samt samtale terapeut og holistisk behandler.” team_member_bio=”Super kompetente og erfarne Paprika har en del uddannelser bag sig. Hun er bl.a. samtale terapeut og har undervist i yoga i en del år.

Paprika er meget helheds-orienteret samt en krops og sundheds-pige der værner meget om sin egen krop.

Hun bor med sin kære mand syd for Svendborg, afholder yoga/sunheds-retreats og har to skønne voksne “børn“.

Paprikas force er hendes ro og indsigt i kroppen, som gør at hun er super skarp til at mærke dig og din krop samt bringe dig ned i denne,- så du er i dyb indre ro med dig selv.

Paprika arbejder også med yngre mennesker da hun selv er en ung sjæl fuld af liv, glæde, skøn skævhed og sprælskhed.”]

[team_member image_url=”6831″ bio_image_url=”http://themenectar.com/demo/dummy-data-imgs/business/about-team-member-big.jpg” team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Louisa Chalotte Frost Munch” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler samt Kropsterapeutisk behandler” team_member_bio=”Uddannede Krops-terapeutisk behandler Chalotte er mor til 3 skønne mennesker, herunder et af de nye børn på 11 år- og bor ved Karslunde.

Chalotte har gennemgået rigtig mange af mine forløb og kurser og har en enormt dybde,- som hun i kombination med sin kropsbehandler uddannelse,

-Bruger til at hjælpe dig ned i og på plads i din krop. Så du oplever at få langt mere energi, mere jordforbindelse – imens du mærker dig selv langt bedre på indersiden af din krop, med øget ro til følge.

Chalotte har en skøn ro og en stille lunefuld humor. Hun “larmer“ ikke så meget af sig på den gode måde – men har et rigtig indbydende væsen, imødekommendehed og igen, en dejlig ro – som du straks vil føle dig tilpas omkring.

Chalottte er virkelig god til at mærke dig, din krop og dine behov – så du føler dig favnet, set og anerkendt – som hele den person du er.”]

[team_member image_url=”6826″ bio_image_url=”http://themenectar.com/demo/dummy-data-imgs/business/about-team-member-big.jpg” team_memeber_style=”bio_fullscreen” image_loading=”default” name=”Anders Svarverud” job_position=”Ny Aura Krops og Energiformidler, sygeplejerske, yoga-instruktør” team_member_bio=”Anders bor i Drammen ved Oslo og har også her i år 2020 med stor glæde og begejstring, afsluttet sin uddannelse som yoga-instruktør.

Samtidig har han for år tilbage uddannet sig som sygeplejerske, efter at han fandt sit fodfæste efter nogen tumulte år, forinden.

Anders spirituelle rejse har været i gang i flere år og han er super åben og nysgerrig efter at lære nyt, udvikle samt dygtiggøre sig. Han er bl.a en del af Gaia Centret i Drammen og brænder for at undervise i yoga.

Anders er i den grad som flere af de andre behandlere på sitet her, – en krops-person. Dvs han er rigtig god til at mærke energier – og især dem der er inde i din krop.

Anders har en kæmpe portion livserfaring og besidder stor nysgerrighed, åbenhed og hjertevarme. Han er god til at læse mennesker og som din behandler vil han hjælpe dig med at forløse alt det gamle og tunge både inden i og uden for din krop, – så det at være dig i hverdagen, bliver både lettere og mere glædesrigt.”]