Mine sundheds rutiner.

sundhed +40 år warriorsheart.dkVil du have mere energi og overskud?

Så få mere sund struktur ind i din hverdag.

For energi er noget vi oparbejder.

Med bl.a. sunde regler og prioriteringer.

Er du en af dem som hver dag kæmper med energien og overskuddet?
Men ved du at energi og overskud er ikke er noget man får?
Det er noget man oparbejder ☘

Jeg har selv passeret de 40 år for et par år tilbage.
Er en person som har megen energi fordi jeg hver dag gør så meget godt for mig selv. Det har været en nødvendighed for mange år tilbage da jeg havde post traumatisk stress, mange smerter og var udbrændt i en alder af 28 år.

Mens det i dag er en stor glæde og det mest naturlige for mig.

Da jeg tit hører fra andre “Joulie du har så megen energi” eller “hvordan kan du tage handling på ting så hurtigt Joulie eller “du er så god til at passe på dig selv og spise sundt” – vil jeg naturligvis gerne dele ud af mine tips og råd.

 

Så hvis mere energi som fører til et større overskud lyder tiltrækkende for dig?

krops harmonisk forløbJeg har faktisk et 3 måneders online krops harmonisk (kærligheds forløb) som på ingen måde omhandler træning, kost og ernæring men!!
Indeholder en masse “stands ulykken” og “sluk indebrandene” som du har masser af i hverdagen,
Som netop svækker dit overskud og din personlige frihed.
Når du er bevidst om hvad du dagligt bruger din personlige energi og dit nærvær på,
Vil du automatisk have samt opbygge energi og overskud til at ændre på din kost helt af dig selv.
Deltagerne på dette forløb meldte tilbage efter de første 4 uger at de havde tabt sig, var blevet mere glade, lykkelige og veltilpasse i dem selv igen. At de havde sluppet kontrollen og frustrationerne og erstattet deres gamle sure vrede jeg med en langt mere feminin og rolig jeg, i hverdagen.
De meldte også tilbage og skrev at slik, pizza og snolder samt anden fast-food der havde været en fast bestanddel af deres kost, var valgt fra, helt naturligt fordi det føltes rigtig.
Skriv til mig/ring hverdage man-fredag kl 10-17 hvis du ønsker at booke en session ifm. dit forløb.
sund efter de 40 år, kvinder plus 40De gode sunde hverdags rutiner som gør den store forskel i længden:
Jamen det handler om løbende at sørge for at:

-Have nogen gode sunde regler man følger i hverdagen. Jeg har f.eks de her:
 • 80-90 af det jeg spiser hjemme er økologisk.

 

 • Jeg har altid raw snacks med i min lille pung. Bl. NAKD barrer som udelukkende består af frugt, nødder og f.eks kakao eller mocca smag.

 

 • Zinzino kosttilskud og olier tager jeg hver dag. Ikke for at få mere energi, for det giver de ikke. Men for at mine vitaminer og mineraler kan kickstarte, løfte og styrke mine hormonkirtler – så hele min indre mekanisme kører som smurt. Kosttilskud er som olie. Bilen kan godt køre uden. Men dens slitage er knapt så hård.

 

 • Læs flere af mine personlige tips nederst i indlægget.

 

 

Mine personlige råd til dig er;

 • Spise sundt (økologisk) hver dag og måske vælg at have en skeje-ud dag i løbet af ugen. Så du gemmer slik mm (og gerne alkohol) til din “skeje ud dag”.

Det at spise søde sager løbende er en energidræber da din krop anvender MANGE ressourcer på at fordøje præfabrikerede, raffinerede og ikke organiske fødevarer ??. Men spiser du kun usundt 1 x om ugen kan din krop sagtens forbrænde og fordøje det usunde.

 

 • Målrettet at have og prioritere gode spisevaner. Måske ved altid at sørge for at have frugt, grønt, raw food snacks, figener, små agurker, små rød peberfrugter, små sukkerærter, dadler mm med dig til i løbet af dagen. Da frugt er levende har det også en foryngende effekt på din hud og krop. Frugt og grønt er derfor den bedste foryngelseskur der findes. ?????

 

 • Målrettet at træne eller bevæge dig, mindst 2-3 x ugentlig fordi det gør dig godt og ikke fordi du skal eller fordi medierne siger det! Vælg den motion der gør dig glad og se om du kan variere din motion i løbet af ugen, for gåture giver dig intet, hvis ikke du varierer det med noget andet

 

 • Se om du kan undgå “dræber hård træning’ som stresser dig yderligere, for det kræver mange ressourcer i de efterfølgende dage at reparere dine muskler og genopbygge energi. Der sker nemlig det at du kommer mere bagud på energi og overskudskontoen. Vælg motion som det gør dig glad at dyrke, om det så er kun er 20 minutter 4 x ugentlig.

 

 • Maksimalt at drikke alkohol 1-2x ugentlig eller se om du kan undgå det. Bl.a fordi alkohol som de søde sager dræner dig for energi (pga det store arbejde det er for din krop og lever at processere alkohollen). Dvs du kommer løbende bagud på overskuds-point og sænker markant din forbrænding. Samtidig er alkohol det bedste middel hvis du har ønsket om at ældes hurtigt. Alkohol dræner dig for liv i lige så stor grad som rygning gør.

 

 • Ved at sørge for dagligt at få frisk luft. Der var engang vi alle boede i naturen og det er enormt beroligende at være ude i dette velkendte miljø bestående af mange elementer. F.eks ild (solen), vand, jord, luft og træ. Elementer som har en styrkende indflydelse på hele vores velbefindende. Det balancerer hele vores indre. Grounder os og aflader os for de elektromagnetiske stråler som stresser os, som vores aura og kroppe absorberer fra telefoner, computere, tablets mm.

 

 • Sørge for at være mere forud end bagud med arbejdsopgaver, ting du skal nå og det du lover dig selv. At være bagud dræner dig for energi, ressourcer og overskud. Tag evt og og lav en liste med ting du skal nå hver dag. Max en 5 ting som vil være en lettelse at få gjort. Hellere tage handling på en eller to ting eller slet ikke at få taget handling på noget som helst.

 

 • Dagligt prioritere dig selv og din alene tid. Om det så kun er 20 min dagligt, for at du netop kan genoplade batterierne. Lad denne stund være et tidspunkt hvor du ikke har et formål med det du gør, men blot skal nyde at slappe af. Hvor formålet også er at hele dit nervesystem kan få lov til at lande og skifte “arbejdshold”. Ved f.eks at skrue ned for det aktive sympatiske nervesystem og op for de regenererende parasympatiske nervesystem.
 • Undgå hele tiden at være på vej og være aktiv. Mange mennesker (mig selv af og til) vi skal hele tiden noget. Er på vej. Når mange forældre sidder og reelt set skulle være nærværende med deres børn, er tankerne et andet sted. Når du som forælder “checker ud” så har du et barn der checker ud og går i proces. Så øv dig i at sige “nu er jeg her til fulde, i så mange minutter”. Det skylder du dig selv og din familie.

 

 • Sørg for at være mindst lige så meget over i dit feminine parasympatiske afslappende (ikke ydende) nervesystem som du er i det maskuline ydende sympatiske. For ellers kører du konstant i stress-gearet og forbruger energi og det holder ingen til!! Du skal dagligt sørge for at gå over i og være bevidst til stede i dit parasympatiske nervesystem så du genoplades ☘☘

 

 • Strukturer din tid bedre. Mange mange mennesker drænes i hverdagen pga manglende struktur. Sund struktur og planlægning giver overskud. Mens overdreven kontrol stresser og dræner. Så sunde gode regler fordi det gør dig og din familie godt, – (frem for slavepisker metoden) vil styrke atmosfæren og nærværet i dit liv og hvad angår familielivet.
– Flere af mine sunde regler og den levevis jeg har valgt, er lige her:
 • Det første jeg går om morgen er at detoxe ved at presse en (økologisk) citron, sammen med 1 teske honning kommer jeg den op i lige dele koldt og kogt vand, så honningen kan opløses. Men ikke for varmt så det varme vand slår den “levende energi” i citronen og honningen ihjel. Citronen hydrerer mine celler som er dehydreret i løbet af natten. Honningen renser min lever for sukker og giftstoffer.

 

 • Skulle jeg spise slik og usundt på min “skeje ud dag” som ligger hver 8 dag cirka,  gentager jeg denne proces før sengetid og blender evt drikken med en agurk (og måske ingefær og gurkemeje) som virkelig er en energi-booster og stærkt regenererende og livsstyrkende for vores celler. Samtidig er jeg ikke så tynget dagen efter, fordi jeg har i løbet af natten har udskilt en masse skidt og møg. Naturligvis skruer jeg op for vandindtaget dagen efter.

 

 • For at komme mere ud og supplere min nuværende træning, motionerer jeg min 2 x i fitness centret i løbet af ugen (20 minutters cardio som gør mig glad). Mens jeg cirka 5 x om ugen (hjemme i stuen) dyrker jeg det kropskorrigerende træningsprogram som hedder egoscue jeg har dyrket i 2½ år, som har gjort mig smertefri og holder mig i god form.

 

 • Jeg spiser frugt fra jeg står op og mange timer frem i løbet af dagen, så min krop kan udskille og udrense løbende. Den ene dag spiser jeg frisk frugt. En anden dag laver jeg juice og 2 andre dage laver jeg en smoothie. Så jeg har variation. Så snart vi spiser proteiner og f.eks stivelse (kulhydrater) skal kroppen i gang med at arbejde og processere (forarbejde) hvilket er ressourcekrævende. Hvorimod frugt er en fryd for kroppen idet frugt og grønt er levende. Uanset hvad gammeldags kostråd siger, så er frugt ikke skadeligt. Tværtimod. Frisk plukket frugt er især noget af det mest regenererende for os alle. Dette er også en super nem måde at leve på når jeg f.eks skal på farten.

Personlig frihed er ikke noget vi bare lige får. Det er noget vi prioriterer ved at leve livet på egne præmisser ud fra hvad hjertet vil. Så det ikke er de dagligdags forstyrrelser, diverse sukkerafhængigheder og evt overspringshandlinger der styrer vores liv.

Jeg guider og støtter dig gerne mhp at styrke dit daglige overskud, så du er mere mentalt på, skarp og fokuserer i løbet af arbejdsdagen.

-På kun en times samtale får du over telefonen styrket dit fokus og overskud markant. Det sker ved at jeg intuitivt på få sekunder fornemmer hvilke mentale programmeringer det er du har med dig fra f.eks barndommen, som fastholder dig i usunde adfærds og tankemønster.

-Disse italesætter jeg for dig og hjælper dig med at slippe meget hurtigt. Dernæst sammensætter vi et par gode sunde leveregler du naturligt og uden stress, er i stand til at følge efter din session. Der er tilbud lige nu, som du kan se via forsiden.

Jeg er selv tidligere sortbælte i destruktiv adfærd, har haft post traumatisk stress og været udbrændt allerede i en alder af 28 år. Der skulle 7 ulykker til hvor jeg så døden i øjnene og til sidst endte i en kørestol, før end jeg indså at jeg slet ikke levede andet end i hovedet ☘☘

Jeg har fulgt FIT FOR LIFE levestilen (skillekost) siden år 2004, blodtypediæten siden 2003 og Den Medicinske Seer af Anthony William siden juni 2016.
Har været alternativ behandler siden 2006 og hjulpet mere end 10.000 mennesker med at komme i balance fysisk, psykisk og emotionelt så de selv er i stand til at styrke deres energi og overskud.
Disse råd deles ikke ud fra hvad jeg har læst men hvad jeg har lært og erfaret virker, hos mig og mine mange klienter gennem årene.

Write a comment