Uncategorized

Hvad jeg står for?

By 12. november 2019 april 17th, 2021 No Comments

Fra sortbælte i selvdestruktiv adfærd og selvhad samt madmisbrug,

Til ekspert i permanent fjernelse af selvdestruktiv adfærd, traumer, utilstrækkelighed, mangelfuldhed, post traumatisk stress mm.

Jeg er:

 • Troværdig, reel og efterlever egne råd.
 • Hende som tager min egen medicin flere gange ugentlig!
 • Ærlig og kærlig, varm og medfølende samt respektfuld.
 • Dyb, blid, følsom og omsorgsfuld.
 • Mentalt skarp, præcis og hurtig!
 • 100% pålidelig, jordnær, ligetil og uselvhøjtidelig.
 • En som har gået den vej jeg fortæller om og hjælper andre med at rejse sig fra, da jeg har gennemlevet store prøvelser i livet.
 • Lattermild, kærlig drilsk og udfordrer dig på en måde så du selv griner af dine egne finurligheder.
 • Ekstremt sensitiv som er min største styrke, som jeg bruger til at mærke hvor du er.
 • Stærk og robust i sindet.
 • På ingen måde let at løbe om hjørner med hehe griner kærligt 😊
 • Har en kæmpe stor palette af erfaring som altid tages i brug.

I tidernes morgen er jeg uddannet salgsassistent i Magasin i en alder af 18 år. Dernæst var jeg blandt de første kvinder til at være på lige fod med mændene i forsvaret, som værnepligtig kvinde med værneret.

Dernæst tog jeg endnu en uddannelse som kontorassistent all-round hos bilimportøren Opel Danmark mens jeg var konstabel af reserven.

I 1998 vendte jeg tilbage til forsvaret på fuld tid og stoppede 31 december 2004.

Jeg boksede med landsholdet, havde 2 forskellige bælter inden for kampsport og trænede 6 gange pr uge 2 x daglig og mit fokus var på at være den bedste til alt jeg satte mig for, for at kompensere for det manglende selvværd – jeg absolut ikke havde.

Der stod jeg i en alder af 28 år, (eller snarere sad i en kørestol) fuldstændig udbrændt med kroniske smerter, 2 styk spiseforstyrrelser, gigt, post traumatisk stress og absolut ingen lyst til at ville leve længere. Ej at forglemme kæmpede jeg med tonsvis af allergier, hormonelle ubalancer mm.

(som jeg har rettet, med antiinflammatorisk kost (fit for life, blodtype diæten samt Anthony William) siden år 2002).

En traktor torpederede mig på min motorcykel netop da jeg i august 2005 havde skrevet mig op til en kropsterapeutisk uddannelse.

En uddannelse som netop gav mig værktøjerne til at komme på benene igen.

Selv om lægerne sagde at jeg aldrig ville komme komme til at løbe igen, stå på ski, dyrke kampssport, løbe i terræn, strække mine ben helt ud -såvel som få fuld førlighed i min knuste albue ja og blive allergifri – så trodsede jeg alle lægernes ord.

Naturligvis!

For du skal ikke fortælle mig hvad der ikke er muligt – for så finder jeg en vej.

Netop dette er min ekspertise i dag,

At gøre det umulige muligt!

Det har jeg gjort tusindevis af gange de sidste 15 år nu.

Både ved at hjælpe kvinder med at trives i egen krop, i eget liv, ægteskab og karriere! Bl.a. som selvstændig.

Ikke mindst da drømmen om at stifte eget spirituelt uddannelses institut gik i opfyldelse i år 2020, hvor jeg uddannede yderligere 7 behandlere.

Men også fordi at alt hvad jeg startede ud med, at kæmpe med – der bestemt ikke gjorde livet det værd at leve – det har jeg behandlet mig “ud af” samt fri af.

 

I dag er jeg smertefri, ptsd-fri, allergi-fri, spiseforstyrrelse fri, allergi fri, hormonel ubalance fri samt fri af alle mine barndomstraumer, svigt, krænkelser og overgreb.

Ligeså har jeg min fulde kropslige førlighed i god behold igen i dag,

Udelukkende ved egen hjælp!

For den hjælp jeg søgte i år 2005 fandtes ikke!

Ingen var dybe nok, grundige nok, intuitive nok, sensitivt højtfrekvente eller klarseende nok – som jeg selv var.

Nøjagtig derfor var jeg tvunget til både at skabe det jeg selv manglende – samt at gå egen vej og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

For jeg har hjulpet titusindevis af kvinder med at blive selvstændige, rejse sig efter misbrug, blive post traumatisk stress fri, selvsabotage frie samt skilt fra destruktive uharmoniske uligevægtige ægteskaber, forhold samt arbejds situationer.

I dag er jeg bl.a. numerolog, kærligheds alkymist, sensitiv håndterings ekspert, ny aura krops og energiformidler og stifter af selv samme uddannelse. Samtidig er jeg en intuitiv mentor (moderne spåkone) samt krops og adfærds forandrings ekspert der hverken tegner inden for stregerne eller går den lige vej.

Jeg er mig og den jeg er,

-Men hvem er du og tør du være hele den du er på godt og ondt? 😉

Joulie Philloe

Author Joulie Philloe

More posts by Joulie Philloe

Leave a Reply