Min personlige historie, livet i modvind.

 

sensitiv håndtering, Joulie JohansenJeg vil gerne være ærlig og sige at jeg ikke altid har mestret kunsten at være i balance, at være positiv, smilende, glad, utilknyttet og medfølende.

Fordi jeg voksede op i modvind i en dyb traumatisk voldelig utryg barndom med overgreb. Det meste af  mit liv har jeg været indkodet til at leve i modvind. Trives i det utrygge. Arbejde mere mod mig selv end med mig selv.

Jeg har (af ren uvidenhed) holdt kærligheden fra livet. Det gode, trygge, stabile og hjertevarme. Muligheder. Muligheder for samarbejde. Mulighed for hjælp og støtte.

For jeg vidste ikke hvad det var og vidste ikke hvordan jeg skulle forholde mig til dette da jeg voksede op i et “alle mod alle” barndomshjem.

Jeg boksede med landsholdet, havde flere kampsportsbælter, var overkonstabel-1 i det danske forsvar og trænede 6 gange ugentlig op til 2 x daglig.

Kæmpede med 2 spiseforstyrrelser (ortoreksi og bulimi), gigt, kroniske smerter og post traumatisk stress.

I 2005 endte jeg for en tid i en kørestol dybt traumatiseret og var udbrændt allerede som 28 årig..

Mit overskud var i mange år på et meget meget lille sted. Både når det kom til mig selv og andre. Bl.a fordi min hjerne var gået i stykker pga traumer og ulykker jeg var ude for.

 

Virksomheden og dens vækst var vigtigere end at jeg selv trives…troede jeg. For jeg blev blot mere og mere trist og opgivende idet den familiemæssige lykke som jeg også savnede dybt inde i hjertet, udeblev.

Det har taget mit 41 år at finde ind til hvem jeg virkelig er.

Jeg opdagede virkelig hvem jeg ikke var og fik den del skrællet af mig da jeg boede helt alene i Sydfrankrig gennem 14 måneder i 2016.

Dernede formåede jeg virkelig at finde kærligheden til mig selv. Det at være medfølende med mig selv – også når jeg ikke altid agerer som jeg ønsker. Det først at være mere forstående og tålmodig over for mig selv, så jeg kan være det over for andre. At indse at jeg ikke er et dårligt menneske. Nej jeg er et menneske som har haft nogen rigtige dårlige oplevelser og det gør ikke mig til et dårligt menneske.

Hver dag er en mulighed for at starte forfra og gøre det jeg ikke gjorde helt optimalt i går, lidt bedre i dag.

Al gigten er væk, de kroniske smerter, allergierne, traumerne, ptsd, spiseforstyrrelser osv. Mere end 5.500 primært kvinder har jeg siden 2006 haft æren af at hjælpe med at finde kærligheden til dem selv og blive fri af de traumer, overgreb, stress, angst, ulykkelighed m.m. som de har haft kæmpet med i mange årtier.

Mere end 10.000 mennesker har jeg undervist online og flere hundredetusinde mennesker har set min youtube kanal hvor jeg har delt ud af min viden omkring spiritualitet, sensitivitet og alternativ behandling.

Enkelte har været mænd. Mænd med hjertet på det rette sted. Operasangere, politidirekteører, skuespillere, NLP terapeuter, coaches, terapeuter, bankdirektører, psykologer,  selvstændige med flere. Som alle har vidst at de udfordringer de havde i deres liv, startede hos dem selv.

 

Min største glæde i livet i dag (gennem 11 år) er at dele min glæde ved det jeg laver med andre. At den personlige trivsel jeg giver til mig selv hver dag, -det at se hvad de værktøjer jeg anvender, – gør for andre. Det gør mig utroligt glad.

Æren af at se andre blive vækket til live fra hjertet og netop leve livet mere fra hjertet, frem for hjernen.

Write a comment