Hvad kan jeg gøre for dig kære mand?

Emner undervejs med mig som din mentor – husk at dit forløb er skræddersyet.

Dvs det kan være inden for disse emner at du modtager mentoring og støtte

Kunsten at være en god dater eller partner, Hvad som definerer det at være en kærlig støttende partner bliver du klogere på. Samt hvad god, støttende og opløftende kommunikation frem for lukket, negativ og drænende kommunikation, er. Har du brug for tips og råd til at henvende dig til kvinder, skrive en fængende profiltekst eller hjælp til at få taget nogen gode profil billeder af dig – så hjælper jeg dig gerne med dette.

Emner som Kærlighed, parforhold og polaritet.

Det bevidste parforhold er baseret på andre “regler” end dem gamle tids parforhold er baseret på. Gammel tids parforhold er begrænsende, hæmmende og handler mere om gensidig afhængighed end om ægte kærlighed.


Et bevidst parforhold indebærer at hver part tager ejerskab for og arbejder på sine skyggesider mens man i gammel tids energi lægger alt sit eget indre mørke og vasketøj ud i det fælles rum mellem partnerne hvis man ikke flygter fra intimtet, sig selv og kærligheden. Herved forsvinder al romantik, intimitet og ansvarlighed.

  • Det indre lederskab! Et er at være en leder uden for sig selv men det indre lederskab mestrer få og netop det får du styr på hos mig! Så du bliver den klippe du selv og dem omkring dig har brug for at du er.
  • Det bevidste forældreskab er det bevidste valg om ikke at gentage sine forældres dårlige forældreskab og projicere alt sit møg over på sine børn. Børn er ikke som forældrene siger men som forældrene gør og du som forælder bør være en bevidst rollemodel for dine børn og det kan jeg hjælpe dig med at blive på meget kort tid. Flere unge mennesker end nogensinde før vælger helt bevidst deres fædre fra,- undgå at miste både din partner samt børn- ræk ud og book en samtale med mig.
  • Krop krop krop! En sund stærk krop i balance!! Den tilbringer du mere tid med fra dit første åndedrag til du tager dit sidste – end noget som helst andet. Hos mig får du opgraderet dit forhold til dig selv med din krop som største drivkraft og styrke! Du får ikke overskud ved at træne hvis du tilsvarende lever usundt. Det siger sig selv – og derfor hjælper jeg dig med at få fjernet de indre kontra-selvmodsigelser du bærer med dig, der står i vejen for at du og din krop er et stærkt, sundt makkerpar!! Så du træner (på en måde der gør dig glad) og lever sundt fordi det mærkes godt, frem for at det er tvang!
  • Business & iværksætter mentoring. Jeg har selv flere erhvervsuddannelser bag mig og gik selv i lære i en alder af 16 år i Magasin Lyngby. Er bl.a. kontorassistent all-round, salgsassistent, merkonom og har været 12 år i det danske forsvar. Har også studeret salg, marketing, “experts academy”, er uddannet high performance mentor i USA og har studeret i mange år hos Tony Robbins og andre førende spirituelle mentorer og kærligheds ekperter i udlandet. Kan derfor også rådgive dig (clairvoyant) omkring karriere, business, social medier, markedsføring, salg, målgrupper, produkt udvikling mm.

Min rækkevidde er stor, dyb og bred som garanterer dig at jeg kan favne hele dig. Også hvis du kommer ude fra erhvervslivet.

Andre emner/områder du kan få hjælp til:

Indre barn bevidsthed håndtering samt værktøjskasse. Dit ego er dit indre barn. Når du fucker dit liv op, trækker dig fra din partner, peger fingre og rettet al skyld væk fra dig selv så er dit ego på banen. Dit ego vil gøre alt for at få sin vilje og vil endda smadre dit ægteskab, forholdet til dine børn og ødelægge din karriere for,  -at få det (dit indre brændte barn) ønsker aller mest; nemlig at få sin vilje!! Ved at søge for at du bliver inden for rammerne af det du kender bedst.

Hos mig får du udleveret en “indre barn håndterings værktøjskasse” så du kan håndtere dig selv når du er er dit værste jeg!

Disse værktøjer lander i din indbakke hver uge og nogen vil du bruge og sige “shit de virker” og andre kan du blot ignorere.


  • Jeg hjælper dig i høj grad med at få healet de største mest vigtige evt svigt og traumer op – mens du lærer super enkle værktøjer til at tage godt hånd om det indre barn du som alle vi andre bærer med dig, uanset om du tror på det eller ej.
  • Forståelse af dig og din krop på dybere plan som værende en sensitiv sansestærk mand. Hvis du som jeg også mine mere end 10.000 klienter/studerende online gennem årene er sensitiv og sansestærk – så vil det der virker for andre, sjældent virke på dig. Jeg hjælper dig med at forstå dig selv og din krop bedre. Du vil også lære at håndtere dine følelser og lytte til de signaler din krop udsender på godt og ondt. Du er hverken dine smerter, din vrede, dine skader, evt PTSD, udbrændthed mm som ikke mindskes før du formår at håndtere dine følelser.
  • Kommunikation. Hvad er støttende kommunikation. Givende kommunikation. Nysgerrig og åben kommunikation. Hvad er kommunikation, hvad kan den gøre og hvordan kan du løfte din kommunikation og derved styrke dit forhold til dem omkring dig.
  • Livsformål, Dharma, din Passion, RETNING og evt Forretning. Uanset hvor du er i dit liv, så har du brug for noget at brænde for . Du har brug for en retning – og den hjælper jeg dig med at få på plads, så dit liv giver mere mening end det nogensinde har givet tidligere.
  • Adfærd og forandring af denne. Som krops og adfærds forandrings ekspert gennem +17 år kan jeg selv ændre adfærd fra dag til dag og har hjulpet +10.000 fine mennesker med at ændre adfærd: Mænd med bl.a. at lægge lystbetonet og misbrugs samt selvdestruktiv adfærd bag sig. Depression, PTSD, opgivenhed, passivitet ved netop at skrue på den indre polaritets balance samt ved at fjerne de barndoms svigt, sår og traumer der ligger til grund for uhensigtsmæssig adfærd.
  • Spiritualitet – din rolle som evt nuværende/kommende behandler. Som værende født seende, Mesternes Mester, Shaman, Alkymist, Numerolog og Ekspert (krops traumeterapeutisk) behandler gennem 17 år har jeg prøvet det meste inden for det spirituelle og har selv rådgivet og behandlet mere end 4.000 behandlere. Du har en ganske særlig niche som venter dig og den kan jeg clairvoyant toone mig ind på og se hvad er lynhurtigt.

Book din første samtale hos mig helt uforpligtende og gratis lige her til en værdi af 860kr

Write a comment