ENAGI beskyttelse

ENAGI personlig, rum & bolig beskyttelse

Som den energiens mester jeg er

Som mærker energi på mange planer,

Da  EEELSKER jeg min #ENAGIPUDE og #ENAGIROOM pyramide #fluoritkrystaller 🧘‍♀️🧘‍♀️🌸🌸🌟🌟

De løfter mig og mit hjem. Gør det lettere at lave energi arbejde, at grounde og heale mig selv.

Der ophobes ikke længere EMF (elektro magnetiske stråler) i mit aura og energifelt, som herved skaber uro.

Og min personlige energi bliver stærkere og stærkere.

Samtidig, rum-krystallen du ser på billedet, har jeg med mig overalt hihi griner kærligt 🥰🥰🤓🤓😁😁
.

Rum-pyramiden har en diameter hvor den renser, løfter og beskytter et rum og dem der befinder sig i den, på 3 meter.

Puden lige her, som kan ligge i en lomme eller i en BH har en diameter på 30 cm.


Med dens nye egenskaber finder og renser krystallen automatisk urenheder og ubalancer, du skal bare placere den i et rum eller på kroppen – så gør den resten af arbejdet.

ENAGI kan støtte dig med ekstra energi til mange forskellige udfordringer. Når du bruger ENAGI dagligt og får tilført ekstra energi kontinuérligt kan du opleve forskellige effekter både på kort og lang sigt.

BRUG ENAGI (og spar 10% lige her)
.
TIL AT RENSE OG HARMONISERE ENERGIER I RUM, f.eks. i boliger, på arbejdspladser, hoteller, i butikker, restauranter, Spa- og produktionsmiljøer, hvor du ønsker at give andre mennesker en god oplevelse med dejligt høje vibrationer.
.
TIL AT STYRKE PERSONLIGE RESSOURCER ved at bære den på kroppen så du altid har adgang til ekstra energi, ro og centrering i dig selv, få energien tilbage efter stress og udbrændthed, få adgang til mere synkronitet og magnetisme eller til at fokusere og styre din energi i retningen af dine intentioner, mål og ting, du vil manifestere hurtigere.

SOM STØTTE TIL ENERGI HEALING OG ARBEJDE MED BEVIDSTHED, f.eks. under meditation, yoga, arbejde i grupper eller cirkler, terapi- og coaching sessioner, indre dialog- og proces arbejde, til at detoxe gamle mentale og emotionelle mønstre, korrigere ubalancer og generelt styrke body-mind-soul forbindelse.

SOM POWER BREAK SESSIONER, balancering af hele energi-systemet til hjemmebrug eller som supplement i professionelle behandlinger. Styrker energien når sessionen tages om morgenen og renser forurenende energier fra daglige påvirkninger fra ande mennesker og omgivende miljø, når den bruges om aftenen. Afspænder, afstresser og skaber ro, klarhed, styrke og stabilitet i krop og sind.
.
Køb dine energi-forstærkere, dine personlige energi,

Samt bolig og hjem rensere samt beskyttelse med 10% lige her

Write a comment