sund efter de 40 år, kvinder plus 40Det du ikke gør for din krop,

Gør du ikke for dit indre lederskab i morgen.

Dit indre lederskab er afhængig af,

At du er forbundet til din krop,

Som er den største mest VIGTIGE ressource du har.

 

Jeg har mere end 14 års erfaring med at hjælpe dybe bevidste ledere herunder;

Terapeuter, psykologer, coaches, behandlere, bankdirektører, politi kommisærer, skuespillere, filminstruktører, opera og popsangere, selvstændige, forfattere, journalister m.flere.

Som alle har det til fælles at de er bevidst årvågne samt et nærværende sensitivt hjerte-menneske, i større eller mindre grad.

Dit udbytte hos mig:

 • Du bliver hurtigt mere glad & mere veltilpas i dig selv.
 • Du sover bedre & mærker en større indre ro.
 • Får frigjort mere energi kropsligt, fysisk, og psykisk.
 • Du bliver langt mere harmonisk i dig selv.
 • Derfor bliver dit liv mere harmonisk
 • Dine daglige relationer får et positivt løft, herved;
 • Kommer der mere ro på på hjemmefronten.
 • Du yder langt mere, ved brug af færre ressourcer
 • Du opnår at have et et skærpet mentalt overblik, fordi du kommer mere i kontakt med din intuition, ligesom når du mediterer. Hvilket du ikke vil have så stort et behov for efterfølgende.
 • Samtidig opnår du en større indre følelsesmæssig og mental robusthed.

Ved hjælp af spirituelle værktøjer der gør det lettere for dig at være dig,- i en til tider kompleks samt stresset hverdag og verden.

 

[image_with_animation image_url=”6336″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]

-Jeg har brug for at nogen ser mig og gennemskuer mig og hjælper mig ud og videre.  Det gør Joulie!  Jeg vidste ikke jeg havde så meget behov for en tur med Joulie  som jeg havde, før jeg sad der med hende over Skype, og især her efter behandlingen!!

Julie Berthelsen, Sangerinde.

Det at jeg lige kan ringe op til Joulie, er et super vigtigt redskab for mig, til lige at recharge (genoplade) mig selv. I sidste uge modtog jeg endda en powerfuld kropsbevidstheds healing som har givet mig et enormt rodfæste efterfølgende.

Efterfølgende har jeg følt mig mere tryg ved og fokuseret i mig selv, det er da for vildt at man kan opnå dette over telefonen, så det kan jeg 100% anbefale til andre!!

Charline Skovgaard bæredygtig blogger/foredragsholder.

[image_with_animation image_url=”6348″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]
[image_with_animation image_url=”6339″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]

Aldrig har jeg mødt så talentfuld en person som Joulie, som på kort tid giver mig værktøjer til at forstå, hvorfor jeg handler som jeg gør, og hvilke overbevisninger der styrer min adfærd. Joulie kan læse mig som en åben bog. Og det bedste af det hele er, at jeg kan lide det meste af bogen.

– Dog Listener, Lovinadogs – Zeleste Fiskerr

Joulie er som behandler meget hurtig til at “stille ind” på de mennesker hun vil hjælpe. Hun har en utrolig intuition og er emotionel begavet. Hun er totalt nærværende og tilstede og den kærlighed hun udstråler gør folk omkring hende tryg.


Lisbeth Wulff skuespiller & instruktør

[image_with_animation image_url=”6344″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]
[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” url=”+4522411155″ text=”Sæt musen her og ring mig op, man-fre kl 10-17.”]
[nectar_btn size=”large” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” url=”https://intuitivementordk.simplero.com/” text=”Har du AKUT brug for spirituel førstehjælp, så klik her! Jeg vil anbefale “Klarhed & Ro cden“.”]

                                                     

 

Tina – underviser, coach for erhvervsfolk samt healer

Billedresultat for tina larsen odenseJeg har modtaget 2 energiopdatering behandlinger ved Joulie de sidste 4 måneder efter en klarhed og ro session via telefonen.

Hun er superskarp til at se igennem og hjælpe med at slippe gamle og fastlåste mønstre – fra oplevede forældre mønstre, egne oplevelser i barndom og voksenliv – eller bindinger til andre liv.

Ser jeg tilbage på, hvordan jeg har ændret mønstre de sidste 4 måneder, så kan jeg 100% sige, at:

 • Jeg er blevet bedre til at sætte grænser for mig selv og være tydelig og afklaret med, hvad jeg vil være med til. Inden første energiopdatering var det netop min største problemstilling, at folk ”vadede over mine grænser”, og jeg opdagede det alt for sent. Og så reagerede jeg voldsomt.
 • Føler mig nu rolig, i balance med mig selv og kommer ikke som tidligere i klemme i en masse følelser hos mig selv eller ovre hos andre.
 • Føler mig mere fri til at tage de valg, der føles bedst for mig lige nu.
 • Er blevet bedre til at opdage, når jeg ryger i de gamle mønstre – og så ændre retning.

Tre uger før min første energiopdatering startede jeg som underviser op på første modul af et nyt kursus for bankansatte.

Var forberedt til fingerspidserne, men jeg trængte ikke rigtigt igennem.

Men andet modul af kurset lå ca. en måned efter min første energiopdatering. Det var en helt anden oplevelse, hvilket også blev bemærket af deltagerne. I evalueringen stod der blandt andet

 • Denne gang er Tina langt bedre end første modul, da hun i langt større grad var rettet ud mod os.Det gør at man mærker hendes levende måde at undervise på og dét var skønt at opleve mere, da man her bliver inspireret af hende.
 • Livlig og god til at komme med eksempler. Super, når “du er dig selv”.

Det er først for nyligt, at jeg opdagede alle disse sammenhænge – og der dukker hele tiden nye op. ”Hov, der ville jeg have reageret anderledes tidligere”

Mine bedste anbefalinger til Joulie – hun er kærlig, men kontant.

Hun lægger ikke fingre imellem, når de skæve mønstre lægges frem – men det skal hun heller ikke!!

For det virker, det hun gør!

                                                  

 

Inspirerende bæredygtige @charlineskovgaard sendte mig disse ord, efter sin telefon session med mig i juli 2019 🙏🙏

Jeg har fået en session hos @joulie.z.c.johansen sidste uge hvor jeg var ret meget forvirret og stresset.

Jeg havde egentlig arbejdet mig selv lidt for hårdt ned i et hjørne og glemt at trække vejret.

Havde glemt at gøre brug af de ting jeg plejer, som f.eks at meditere.

Så er det rart at jeg lige kan ringe til Joulie og få en #bodyscan og jeg må sige at Joulie er god til at gennemgå og åbne bestemte steder i min krop (#telefonclairvoyance) så jeg formår at komme ind til den sandhed som befinder sig inde mig. Som jeg i mit stressede arbejdsliv, har lidt svært ved altid at holde fast i og finde ind til.

Så det er dejligt -via telefonen, lige at kunne blive guidet og komme ind til det sted i mig hvor sandheden er og altid har været.

For den er jo men hvis ikke man giver plads til den, så ender det bare altid med ”fucked up arbejde” som jeg er vældig god til.

Derfor er det så vigtigt for mig, at jeg lige kan ringe op til Joulie. Og selv om det var svært i starten at ”gøre sådan noget over telefonen” (også mens hun boede i Frankrig) så er det for mig i dag, et super vigtigt redskab for mig, til lige at recharge (genoplade) mig selv.

Om det så er 20, 40 min eller en time -jeg føler mig virkelig genopladt!!

I sidste uge modtog jeg endda en powerfuld kropsbevidstheds healing som har givet mig et enormt rodfæste efterfølgende og jeg har derfor følt mig meget mere tryg ved og fokuseret i mig selv.

Det er da for vildt at man kan opnå dette over telefonen, så det kan jeg 100% anbefale til andre!!

 

                                                                                 

Alle sessioner du får hos mig bliver ALTID optaget. Ikke når jeg laver alkymi og magi hvor jeg bringer dine hormoner, krop mm i balance. De remser kan du i stedet downloade lige her. Men alt det andet gør, så du ikke går glip af noget som helst, hvis du er en nysgerrig sjæl hehe griner kærligt … 😊 😊 😊

[image_with_animation image_url=”6353″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]
[image_with_animation image_url=”6370″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default” img_link=”www.Warriorsheart.dk”]

Der finder konstante energi-planet-vejr samt astrologiske og numerologiske skifte sted, som på et splitsekund kan bringe dit fine sensitive system ud af balance. Kom på forkant med alt det som sker, i klub VIP for Hjertekrigere som bringer dig og din krop på bølgelænge med Livets Flow ★★★

[image_with_animation image_url=”6372″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_target=”_blank” hover_animation=”none” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”75%” max_width_mobile=”default” img_link=”http://intuitivementordk.simplero.com/page/1661″]

                                              

 

hjertekriger.dk business clairvoyanceKjære Joulie!
Tusen takk for våre to fantastiske samtaler!

Vi traff hverandre på et seminar i London for 5-6 år siden og jeg har fulgt deg på sosiale medier siden den gang.

I de siste årene har jeg slitt med mine lunger etter å ha fått astma, pluss en del andre utfordringer.

Jeg bestemte meg for å kontakte Joulie og det har vist seg å være en riktig beslutning 👍

Du har på kort tid (#telefonclairvoyance) klart å se mine utfordringer på en måte ingen andre har klart.

I løpet av de to samtalene vi har hatt har du klart å gi meg både god hjelp på veien videre og samtidig med kjærlighet skapt en ro som jeg manglet i mitt liv.

Pusten (min vejrtrækning pga astma) er vesentlig bedre nå de siste tre dagen 👍!!

Jeg jobber selv med å løfte mennesker og ledere i næringslivet spesielt, se www.valeo-ressurs.no Gud hvor de trenger den innsikten som  du Joulie har!!

Jeg håper vi kan samarbeide med dette i fremtiden!

Tusen takk kjære Joulie🙏🙏

Mvh Jan Erik.

 

                                            

Bliv uddannet behandler, OdenseBliv uddannet behandler “Energi Transformations Formidler

Jeg har i mit liv mødt mange behandlere, psykologer, terapeuter, spirituelle, seende, healere og mange andre. Men først ved en behandling hos @joulie.z.c.johansen fra – Hjertekriger.dk, blev jeg ét med min krop, mit sind og mit indre da jeg fik en #aurajustering behandling.
.
Jeg følte en ro, en sikkerhed, en solid groundedhed/forbundethed, lethed i mig og en tro og tryghed på, at alt jo var helt som det skulle være. Som hvis man har været uvenner og usikker med en anden og er blevet forsonet.
.
En befrielse og lethed på samme tid. Det vil jeg gerne lære at kunne tænkte jeg!
.
Samtidig ved jeg, at jeg har brug for at comitte mig, og jeg ved jeg har brug for, at blive kærligt og sikkert konfronteret i mine tilstadige usikre og ukendte sider.
.
Og der har jeg FULD tillid til Joulie.
.
Udover det er hun så sød, grundig, dyb og altfavnene, at jeg ved jeg får mere end fuld valuta og en kæmpe styrke i mine ”energier” når jeg er bestået og har gennemført hendes uddannelse 🧚‍♀️
.
Læs mere om uddannelsen her, der starter løbende flere hold op.
.
Svfølgelig består den skønne Næstved pige Line sin uddannelses eksamen sammen med de andre – for alle bliver støttet godt op om, set og anerkendt. Og får undervejs indsigt i hvad jeres sensitive super power er samt hvad hver af jeres Unikke bidrag og kald er – ud over at være #EnergiBehandler.
.
Disse 6 måneder er også et egen terapeutisk forløb så i som behandlere til sidst, står SNORLIGE i jer selv 🥰🥰⚘⚘

bliv uddannet behandlerEfter en session i dag med Joulie blev min nye vej vist for mig. Vejen jeg har stået ved før, men ikke var parat at gå.

Joulies energi var i forbindelse med min clairvoyante samtale hos hende,  ren og kærlig, hun er ærlig og autentisk.

Du var der for MIG, og lukkede op til et helt bestemt sted, hvor mørket i mange år har fået adgang til min energi.

Et sted jeg ikke selv havde mod på at åbne op til. Min sjæl er glad. Den blev guidet af Joulie og mit fysiske jeg, blev bevidst.

Jeg kunne mærke dybt i mig hjerte under sessionen, at jeg skal være Energi Transformations Formidler. Faktisk lå det allerede i kortene, før vores samtale i dag, at en ny rejse var på vej. Rejsen tilbage til det sted, jeg forlod for at være der for andre.

Det er TID at vende HJEM. Det er MIN tid.

Joulie har skabt en uddannelse, som for mig er det helt rigtige og sande. Den, som vil få mig renset og gjort mig klar til at bidrage med endnu mere visdom og åndelig indsigt.

Jeg er skabt til noget STORT!! Tiden er inde for at få forløsning og frigivelse så jeg igen kan støtte de sjæle, som ønsker at finde HJEM og jeg ved at du er den rette til at hjælpe mig med at gå den vej!

Jeg er så KLAR.

Kh Tine fra Hjørring

                                                  

[nectar_btn size=”medium” open_new_tab=”true” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” icon_family=”none” url=”+4522411155″ text=”Ring til mig hvis du har spørgsmål ifm. uddannelse eller andet, man-fre kl 10-17.”]

numerologi og clairvoyanceHejsa søde Joulie 🙂

Jeg vil fortælle om den tomhed jeg altid har følt siden jeg var barn fordi jeg er adopteret, for den er forsvundet 🤷‍♀️

Efter du fortalte mig om mine colubianske gener, er hullet blevet fyldt ud 🥰🙏 Som om der kom en afslutning på min søgen af, hvor kommer jeg fra.

Ensomheden og tomheden er væk, den der har været der i næsten 50 år 🥰🙏

Det har givet mig en kæmpe stolthed over at være mig. Og et helt andet perspektiv af, hvem er jeg? 🥰🙏 Igen Tusind Tak kære skønne du 💗💗

Forstår virkelig godt det du nåede frem til ang. mine Columbiakse rødder og Inka shamanisme og anerkender det 100%.

Derudover begyndte der at strømme glæde og frihed ind i min krop under samtalen jeg havde med dig.

Du fortalte mig under sessionen, at jeg havde fået det liv jeg havde i kraft af min biologiske mor. Det rørte mig dybt ved du. selvom jeg har tænkt over det før, havde jeg ikke accepteret at det var sådan… Det gør jeg nu 😀 Alt har jeg nu givet min fulde accept efter vores samtale  🙏

Der så meget mere jeg kan fortælle dig kære du… For ikke blot åbnede du op for alle mine energier og evnen til igen at mærke igen på de punkter vi talte om du og jeg.

Men det åbnede også op for andre ting i mit liv jeg har oplevet tidligere, som jeg nu også kan se på med accept og ikke med smertens øjne.

Jeg havde lagt mange ting bag mig gennem årene. Men da min mor døde og min svigerfar.. plus alle de andre.. Ja så lukkede hele mit indre system ned igen. Jeg var ikke så nærværende over for egne behov

Det er jeg dog nu, efter vores samtale😀!!

jeg føler mig så meget i ro og i et med alt omkring mig Min kost er kommet på rette spor. Har modtaget et løbeprogram i 3 faser. Så nu er det op på hesten igen og jeg er klar!

Da mit hjerte åbnede sig ifm. vores session, gav det adgang for at alt positivt kunne strømme ind… Fik vi jo pludselig at vide vi kunne blive her i huset 😀 så skøn en nyhed.. For det er her jeg gror og trives som aldrig før, og det gør min mand også.

Ja som du ser her, er der kommet et enormt flow i mit liv igen.

Ifm. min nedsatte hørelse talte vi om vejledning af døve børn og forældre var vi inde over.. På det fysiske plan med mine ører, kan jeg endnu ikke mærke forskel… Men jeg kan fornemme på en anden måde (mærke energier og min intuition) som jeg har kunnet tidligere.. Disse sanser er nu kommet tilbage, hvilket betyder jeg er meget mere i balance

Så måske kommer forandringen af selv hørelsen på et tidspunkt..

Ja alt i alt er jeg meget Taknemmelig og mærker livet igen aller inderst inde. Jeg er igen 100% nærværende i mig selv takket være dig og din hjælp

Sessionen jeg havde med dig, åbnede alt op. Som sagt også for ting vi slet ikke nåede at tale om

Har tænkt kærligt på dig hver dag siden, og sendt dig en Tak før jeg om aftenen lagde mig til at sove  🙏 Sessionen gav mig så meget. Meget mere end jeg havde forestillet mig 

Af Hjertet Tusind Tak kære Joulie fordi det var dig der skulle være med til at sætte mig så meget mere fri i mig selv.

                                                    

 

Send mig en besked eller ring mig op hverdage fra kl 10-17. Tlf 22 411 155

[pricing_table style=”default”][pricing_column color=”Accent-Color” title=”Online kursus + 2 timers session.” id=”1571228329094-7″ tab_id=”1571228329098-0″ price=”5.000″ currency_symbol=”kr” interval=”Kan betales over flere gange.”]

De fleste online kurser af 12 dages varighed op efter,  koster fra 2.999kr og opefter.

Med denne mulighed får du 2 timer personlig hjælp og støtte fra mig, til en værdi af 3.399kr for 2 timer PLUS et online kursus til 2.999kr.

Via din telefon samtale med mig, (som optages til dig inkl en tegning) – vil du få kortlagt hele dit liv fra start til nu og evt tidligere liv, så du opnår at følge dig så meget mere afklaret omkring din fortid, dine livs-prøvelser, familie, arbejde mm.

[/pricing_column][pricing_column color=”Accent-Color” title=”5 timers session inkl behandling.” id=”1571228329582-6″ tab_id=”1571228329585-8″ price=”5.500″ currency_symbol=”kr” interval=”Enten 1 gang eller som et 3 måneders løbende mentorforløb.”]

Med denne pakke modtager du

2 timers tlf session inkl optagelse hvor jeg kortlægger hele dit liv indtil nu, inkl tidligere liv udfordringer, styrker mm. Værdi 3.400kr

En 2 ½ times Aurajustering behandling på min briks i Odense hvor du permanent får fjernet op til 6 gamle trygt/usikkerhed temaer. Inkl en CD, værdi 3.500kr.

Efter disse 5 timer vil du føle dig fri og levende samt til stede i din krop som aldrig før.

[/pricing_column][pricing_column color=”Accent-Color” title=”2 behandlings sessioner i f.eks Odense.” id=”1571228329823-4″ tab_id=”1571228329826-1″ price=”6.000″ currency_symbol=”kr” interval=”Kan betales over et par gange.”]

Dette indebærer 1 aurajustering session og senest 2-3 måneder senere en NY AURA session kaldet en Energi opgradering.

Den første session varer 2½ timer og den næste 3 timer og indebærer hver gang permanent fjernelse af op til 6 selvdestruktive mønstre, samt download af et helt nyt indre styresystem så du efterfølgende står SNORLIGE i dig selv, fri til at udleve en langt større del af dit Ånds og Intuitive Potentiale.

[/pricing_column][/pricing_table]

Numerologi – jaaaNumerology Report

Hej skønne, indsigtsfulde og dygtige Joulie.

Tusind tak for det meget omfattende numeroskop som du har lavet til mig??

Hold nu magle!!! Jeg er fuldkommen overvældet over alle de informationer som pludselig vælter frem og skræmt fra vid og sans ??.

Nå spøg til side, men det lægger op til at det liv jeg har levet ( overlevet ) indtil nu, kan ændre sig radikalt, hvis jeg ønsker det.

Eller rettere jeg har det som om valget allerede er truffet for mig og jeg gør mig selv en tjeneste ved at følge med. ( Det er det som skræmmer mig).

Men hvad gør man når mit gamle liv bliver ved med at give døre i hovedet? Og inderst inde har en følelse af at det er forbi, og skal tage hul på et nyt ( i en alder af 57!!, jeg som troede jeg skulle på pension og nyyyyde livet)

Du siger godt nok at det er nyt for dig at lave disse (år 2018) det kan jeg nu ikke rigtig mærke, det virker meget proffesionelt på mig og at du har en stor ydmyghed overfor opgaven.

Et numeroskop (numerologisk tolkning) sammen med clairvoyance er nyskabende og får det til at være meget mere nærværende og personlig. Især i kombination med dine regressions terapeutiske indsiger.

Jeg kan virkelig mærke at du mener hvad du siger og at det kommer fra et rent hjerte. Ahh , det er en velsignelse og virker healende i sig selv.

Nu er det mig som skal have hold på mig selv og alle de nye informationer.

Du har fuldkommen ret i at jeg er blevet afvist, som barn og senere, det er næsten mit speciale;

Jeg var 3 år og boede hos mine morforældre, min mor var blevet gift med min stedfar, og jeg kan stadig huske hvordan jeg højlydt forlangte at besøge min mor, og morfar så fortalte mig at det kunne jeg ikke, for hun var flyttet til Danmark. Jeg kan endnu huske hvordan jeg lukkede i kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt.

Har lavet bjergøvelsen omkring det at give slip, som du foreslog og er ved at gøre klar til tilgivelsesøvelser, som jeg føler er nødvendige for at komme videre, men åh den er godt nok ikke nem. Jeg beskriver episoden fordi den står så tydelig og nok er temmelig essentiel for at jeg kan komme videre.

For resten den der Kleopatra ting og ringdomsting du nævnte undervejs, kan jeg få mere af det???

Jeg har masser jeg skal arbejde videre med, og med hensyn til navneforandring, når jeg kommer dertil, så tænker jeg et ekstra navn til dem jeg har ( har levet med dem så længe, at det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke sige farvel til)

Jeg arbejder også med kurset din hjertevej , hvor jeg er meget langt bagefter, men skal nok komme i mål.

Hvis jeg skal lave en konklusion på min #numerologisketolkning : Hold nu kæft hvor er det godt, og jeg føler jeg er blevet vagt til live, som jeg aldrig før er blevet.

Det er professionelt lavet og din unikke kombination af evner tager det til et helt nyt niveau ( dimension).

Jeg vil slutte for nu, og sige tusind, tusind tak for den fantastiske oplevelse du har givet mig!!

Tak for din måde at formidle budskapet på: med jordnærhed, medfølelse, renhed i hjertet (især når det gjorde så ondt som det gjorde). Tak for ægte glæde på mine vegne, ligefremhed og humor.

Knus og kram

Grethe