Da jeg bruger hele min palette af erfaring, for at favne og hjælpe hele det fine dybe komplekse væsen du er, kan du hos mig komme langt, på blot 1 til 3 sessioner.

Efter endt session:

For det første slipper jeg ikke bare mine klienter efter endt session.

Jeg følger op på dem, tilbyder dem et netværk af ligesindede  og giver de fleste klienter en cd med hjem som hjælper dig med at komme mere ned i din krop og mærke dig selv.

CDen udviklede jeg dengang jeg havde #posttraumatiskstress og den giver god nattesøvn, styrker det daglige overskud og frigør dig fra udefrakommende energi.

Samtidig har jeg online kurser jeg af og til anbefaler mine klienter, hvis de har brug for ekstra hjælp, –

Disse tilbyder jeg dig, bl.a. for at du kan spare penge -så du som klient hos mig, selv lærer at behandle dig selv.

Jeg er oprigtig interesseret i at du får værdi for dine penge og du får rigtig megen værdi hos mig, ved at downloade spirituelle værktøjer ifm. de online kurser jeg har skabt gennem årene.

Dem du finder lige her

At modtage en behandlings session hos mig, vil efterfølgende føles som om:

  • At du helt uden at meditere har opnĂĄet en større indre ro! Hvilket du ogsĂĄ har, da du har fĂĄet større adgang til dit ĂĄndelige potentiale.
  • At du har fĂĄet vinger! Fordi alt føles lettere, især følelsesmæssigt og mentalt.
  • At du er blevet vakt til live pĂĄ ny og at livet er meget lettere nu! Hvilket det er, fordi du er blevet frigjort langt mere, fra din fortid, hvorfor du bruger langt mindre tid pĂĄ at spekulere og pĂĄ overspringshandlinger.
  • Du fĂĄr din personlige og kropslige frihed tilbage fordi mange af de indre følelsesmæssige hĂĄndbremser er sluppet.
  • At har fĂĄet flere timer i døgnet, fordi dit indre ikke længere modarbejder dig, som før. Hvilket er muligt, fordi du har fĂĄet frigjort en større mængde af din ĂĄndelige kapacitet, kva det at du er langt mere utilknyttet omkring din fortid og barndom.
  • At du løftes af en usynlig kraft idet du læner dig mere op af din ĂĄndskraft og ĂĄndskapacitet (dit højere selv som netop er muligt nĂĄr man mediterer.
  • Samtidig fĂĄr du etableret kontakt til den uforfalskede del i dig og mærker glæden ved at være dig, tilbage.
  • At de hĂĄndbremser og den indre usynlig fjende er blevet mindsket eller mindre.

Har du et spørgsmål til mig,

Så ring hverdage fra kl 10 – 17 på tlf 224 1155