Jeg har haft mere end 6.000 klienter i behandling/samtale siden 2006 og har modtaget flere tusinde tilkendegivelser som denne:

“1000 tak for en livsbekræftende afklarende samtale Joulie. Hver gang jeg taler med dig er jeg imponeret over hvor hurtigt du er til at se igennem hvilke udfordringer jeg står med og komme ind til sagens kerne"


Denne samtale er til 

  • Fremtidens behandler dig der gerne vil være behandler fremadrettet men lige mangler at "have dig selv og hjertet med i det" altså i form af klargøring, afklaring eller noget andet.
  • Du har taget et eller flere kurser det kan være du har taget en healer uddannelse, er numerolog, astrolog, coach, stemmecoach,- har taget et stress kursus, mindfulness kursus, kropsbehandler kursus mm.
  • Veletablerede behandlere dig der er i gang. Du behøver ikke at have et cvr nr - men du er i gang med at behandle, måske du er gået i stå eller noget helt tredie. Det kan også være at sygdom har sparket benene væk under dig og du ikke rigtig ved hvordan du får styrket din sundhed igen eller hvor du helt præcist skal sætte ind.

Reserver din samtale

20 minutters clairvoyant afklarende samtale + boost
 så du står stærkere i dig & din forretning fremadrettet

(Kun tilgængelig i en begrænset periode)

100% gratis og uforpligtende samtale mhp at opnå større afklaring, tillid og indre ro (Værdi: 698,-)

Jeg vil via denne samtale være dine øjne og ører indadtil når det kommer til dit hjerte og krop, din kropslige, emotionelle samt spirituelle tilstand mhp at hjælpe dig med at forstå hvor du er i dig selv live nu med eventuelle udfordringer.

Samtidig vil jeg intuitivt kunne se hvor du står med dig selv, dit livsformål, klienter og forretning, med det formål at guide dig fremadrettet så du har en målrettet mision og vision der styrker dit overblik, giver dig ro i hjerte samt mave og mod på mere!

Kort sagt hjælper denne samtale dig tilbage på sporet!

Dette vil du f.eks kunne opnå afklaring omkring

Hvad sker der lige nu som du slet ikke er klar over og hvorfor.

Mange tror at FLERE KURSER og flere uddannelser er vejen frem. Især det med at styrke de arbejdsmæssige færdigheder. Men det kan faktisk både være en distraktion og kæmpe hæmsko!

Din krop! Hvorfor den ikke rigtig arbejder med dig. Udbrændthed og hvad så?

Har du følelsen af kropsligt at være "gået i stå", at du mangler energi og handlekraft? Det kan også være at du direkte føler at din krop modarbejder dig? Hvad det skyldes samt hvad du har brug for hjælper jeg dig med at se.

Hvad det manglende overblik, fokus og handlekraft skyldes.

Når du værdisætter din service eller dine forløb baseret på hvad det koster dig, så går du glip af en del profit. Et simpelt tweak til dit tilbud og prisen vil naturligt skulle hæves og folk vil med glæde betale den højere pris. 

Hvorfor du er gået helt i stå i din forretning og hvordan du kommer videre.

Mange tror at FLERE KURSER og flere uddannelser er vejen frem. Især det med at styrke de arbejdsmæssige færdigheder. Men det kan faktisk både være en distraktion og kæmpe hæmsko!

Prissætning, målgruppe, markedsføring, hjemmeside, nyhedsbrev mm

Jeg har selv gået denne vej og guider dig gerne i den retning hvor du føler dig tryg ved at opnå større synlighed. Det behøver hverken være komplekst eller dyrt at KUNNE mere ved brug af færre ressourcer.

Onlineprodukter, kurser og workshops.

Er du klar hertil, kan du mærke det kalder på dig? Men du ved ikke rigtig hvordan du skal starte, hvor du skal slutte og hvordan det hele skal løbe af stablen. Dette kan jeg give dig afklaring omkring med denne samtale.
100% GRATIS og absolut ingen forpligtelse (Værdi: 687,-)

Hvad siger tidligere kunder?

Sidder du fast eller gået helt i stå? Mangler du noget, er du klar eller hvad er det som driller dig?


Book din session med det samme og få svar på dine spørgsmål lige nu.

Forær dig selv en nærende oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Joulie. Jeg har fuldt Joulie siden 2011 og har taget flere kurser samt fået behandlinger hos hende. 

Under min gratis 20 minutter samtale med Jolie følte jeg mig set og hørt. 

Hun kunne sætte ord på, hvordan jeg har det pt. og hvordan jeg konstant er i konflikt med mig selv samt fortælle om mine forældres gennemgående træk og meget mere som var spot on 😍

Jeg fik healing/clearing som gik rent ind, jeg sov som en sten om natten (hvilket er lang tid siden grundet overgangsalder) og næste dag, da jeg cyklede på min motionscykel var min puls meget lavere end den plejede selv om jeg cyklede samme motions program (noget af stressen var fjernet fra min krop 🙏🏻)  

Joulie kom med en masse info om hvad der ville være godt for mig at gøre og indtage for at få genoprettet min balance både på det indre og ydre plan.

Det er så tydeligt at mærke at Joulie gør det i kærlighed og at hun kun ønsker en alt det bedste 🙏🏻

Jeg blev lidt overvældet under samtalen af al den information og healing jeg fik, men det er nu ved at lande, så jeg kan starte der, hvor det giver mening for mig lige nu. 

Joulie er også så fint et menneske at hun tilbød at maile det online kursus jeg har taget for lang tid siden til mig igen, så jeg kan starte der 🙏🏻❤️

Jeg vender helt sikker tilbage efter mere støtte i form af behandling, kursus, uddannelse ❤️

Jeg er meget taknemmelig for alt det du har givet mig og for alt det du deler 🙏🏻😍

Kærlige tanker
fra Merethe 😘💖
hel Privacy policy | Terms & Conditions | 
This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.

© warriorsheart.dk All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com